До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 модних образів на Геловін із кіно

Святкові перевтілення у стилі Гайді Клум під силу не всім, але чорні котячі вушка на костюмованій вечірці Геловіна свідчать лише про відсутність фантазії. Vogue.ua пропонує черпати натхнення для костюма в образах знакових кіногероїв.

Венсді Адамс

Ключові елементи образу, звичайно, похмурий погляд і диявольське серце. За модну частину відповідають двоколірні шкіряні оксфорди і грайлива сукня з квітковим принтом. Знайти таке можна у новій колекції Erdem x H&M.

Реклама
Сукня з квітковим принтом A.P.C., сорочка Polo Ralph Lauren, сукня Chloe, туфлі-оксфорди Marsèll
Мелані Деніелс

Образ головної героїні фільму Гічкока "Птахи" – хороший шанс похвалитися ідеально скроєним костюмом із твіду, оксамиту чи вовни. Можна обрати двійку з архівів Saint Laurent, або сукню довжини міді з поточних колекцій Jil Sander і Bottega Veneta.

Сукня Joseph, кольє Jennifer Fisher, жакет букле і спідниця-олівець Christian Dior Vintage
Джеймс Бонд

Образ Джеймса Бонда – відмінний привід надіти стильний костюм і класичну сорочку з яскравою краваткою. Максимальний ефект – при мінімальних зусиллях. Референсом може слугувати образ Шона Коннері в першій частині бондіани "Доктор Ноу".

Костюм двійка Thom Browne, сорочка Lanvin, краватка Tom Ford
Міа Воллес

Ще один зручний костюм для Геловіна можна підглянути в "Кримінальному чтиві". До того ж, такий спосіб легко трансформується в офісний look: біла сорочка і кюлоти. Половина успіху залежить від помади – яскраві відтінки можна знайти в лінійці Rouge Dior Double Rouge.

Вкорочені брюки Theory, сорочка з зав'язкою Eudon Choi, помада Rouge Dior Double Rouge, вкорочені брюки J Brand, сорочка з поясом Valentino
Голлі Голайтлі

Образ головної героїні фільму "Сніданок у Тіффані" складається з того самого маленького чорного плаття, вишуканого намиста і сонцезахисних окулярів cat-eye. Обов'язковий аксесуар – довгі чорні рукавички. Можна дозволити експерименти з довжиною: сексуальною варіацією на тему стане чорна лакова сукня з колекції Ентоні Ваккарелла.

Сукня Rick Owens, рукавички з мереживом Philosophy di Lorenzo Serafini, окуляри Dolce & Gabbana, сукня з білою сіткою Alexander McQueen, сукня до підлоги Antonio Berardi

Читайте також:

20 ідей костюмів для Геловіну з осінньо-зимових колекцій

16 раз вы бы никогда не узнали Хайди Клум на Хэллоуин

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.