До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 найкращих серіалів про дизайн інтер'єру на Netflix

Пам'ятаєте, на початку 2000-х були популярними шоу, коли в звичайні квартири приходили дизайнери інтер'єру і архітектори й, вислуховуючи побажання мешканців, міняли простір до невпізнання за один епізод? У 2021 році такі шоу продовжують існувати в найрізноманітніших форматах, а ми пропонуємо звернути увагу на 5 найяскравіших серіалів про дизайн інтер'єру на Netflix.

"Сімейна справа: агентство елітної нерухомості" (2021)

Коли шоу сімейства Кардаш’ян наближається до завершення, ми знайомимося з новим реаліті, де дізнаємося, яким є бізнес з продажу елітної нерухомості зсередини. Бізнесом керує родина Крец, члени якої допомагають своїм клієнтам знаходити розкішні апартаменти у Франції і за кордоном. Крім стресу і постійної залученості в роботу, яку демонструють Крец, ми також бачимо розкішні будинки, замки і квартири.

Реклама
Кадр із серіалу "Сімейна справа: агентство елітної нерухомості" (2021)
"Продажі з видом на захід сонця" (2019)

Ще одне реаліті-шоу, де глядач спостерігає як за особливостями роботи агентів з продажу розкішної нерухомості, так і за лаштунками їхнього життя, де часто бракує часу для романтичних і дружніх взаємин. І чи варто взагалі згадувати про конкуренцію? Місце дії серіалу відбувається в Лос-Анджелесі, тому гарні краєвиди з не менш красивими будинками забезпечені.

Кадр із серіалу "Продажі з видом на захід сонця" (2019)
"Абстракція: мистецтво дизайну" (2017)

Цей документальний серіал підкорить візуалів і розповість більше про професії, пов'язані з дизайном. Серіал складається з двох сезонів і 14 серій, кожна з яких присвячена певній професії: до прикладу, біоархітектурі, дизайну костюмів, шрифтовому дизайну і, звісно, дизайну інтер'єрів. Номінація на премію "Еммі" за видатну графіку і художню постановку — додаткова приманка, щоб подивитися серіал якнайшвидше.

Кадр із серіалу "Абстракція: мистецтво дизайну" (2017)
"Неймовірні інтер'єри" (2018)

Є ті, хто створює неймовірні колекції з порцелянових статуеток. Хтось завжди мріяв про панорамні вікна у спальні. А для когось неймовірно важливо влаштувати басейн просто у вітальні. В "Неймовірних інтер'єрах" кожна 30-хвилинна серія знайомить вас з реальними людьми в реальних будинках, які не просто є затишним гніздечком для своїх мешканців, а й шокують сміливістю і яскравістю. До прикладу, є будівельник, який облаштовує будинок спеціально для своїх котів; жінка, яка обирає для свого будинку лише речі в неоновому рожевому кольорі, і теплиця, всередині якої ховається Середньовіччя.

Кадр із серіалу "Неймовірні інтер'єри" (2018)
The Apartment (2011)

Це найтриваліше реаліті-шоу в Азії, учасники якого щотижня створюють дизайн для реальної кімнати, збирають бали і, дійшовши фіналу, змагаються за розкішний приз. При цьому дизайн кімнат проєктують не професійні дизайнери, а відомі в Малайзії інфлюнсери. З огляду на те, що шоу знімалося до 2019 року — там є, на що подивитися.

Кадр із серіалу The Apartment (2011)

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.