До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 літніх блокбастерів для всієї родини

8 липня в український прокат виходить довгоочікуваний шпигунський фільм "Чорна вдова". Спеціально для тих, хто не уявляє свого літа без видовищних блокбастерів, ми зібрали ще кілька екшен-фільмів, які можна подивитися в кінотеатрах у липні.

"Чорна вдова"

Понад два роки Marvel відкладали прем'єру супергеройського блокбастера про Чорну вдову, і ось нарешті всі шанувальники всесвіту побачать улюблену героїню. Це сольний фільм про Наташу Романофф (Чорну вдову) героїню, яка вперше з'явилася на сторінках коміксів у далекому 1964 році. У новому фільмі Чорна вдова вирушить у Росію, щоб протистояти своєму минулому і зіткнутися з убивцею Оленою Бєловою (яку грає молода актриса Флоренс П'ю). Акцент у фільмі буде зроблено на сімейну історію і взаємини Чорної вдови з її близькими, а критики називають блокбастер класичним сімейним фільмом.

Реклама

8 липня

"Охоронець дружини кілера"

"Охоронець дружини кілера" бойовик, від акторського складу якого у вас напевно злегка почастішає серцебиття. У головних ролях Райан Рейнольдс, Сальма Хаєк, Антоніо Бандерас і Семюел. Л. Джексон. Рейнольдсу дісталася роль охоронця, який проводить спецоперації в районі Амальфітанського узбережжя. Його завдання запобігти кібератаці, після якої Європейський союз зазнає краху. Судячи з трейлеру, буде дотепно і видовищно.

24 червня

"Пороховий коктейль"

Захопливий кримінальний бойовик про жінок-кілерів. Головна героїня Сем (Карен Гілліан) професійна кілерка, яка успадкувала професію від матері Скарлетт (Ліна Гіді). На одному із завдань Сем опиняється в складній ситуації вона може врятувати життя невинної 8-річної дівчинки, але тоді їй доведеться порушити кодекс фірми, на яку вона працює. Тепер Фірма хоче вбити її, а Сем об'єднується зі своєю матір'ю й іншими жінками-кілерками на пенсії, щоб відновити справедливість.

15 липня

"Космічний джем: Нове покоління"

Продовження культової анімаційної стрічки "Космічний джем" 1996 року з баксетболістом Майклом Джорджаном. Робота над стрічкою тривала більше семи років, хоча сам фільм задумали ще в 90-ті, але зйомки відклали через те, що Майкл Джордан відмовився зніматися в продовженні. Головну роль у новому фільмі грає баскетболіст Леброн Джеймс. За сюжетом, Леброн і його син потрапляють у пастку віртуального простору. Щоб повернутися додому, Леброн має привести команду "Looney Tunes" до перемоги в баскетбольному матчі проти цифрових версій найбільших зірок баскетболу.

15 липня

"Круїз джунглями"

"Круїз джунглями" легке, смішне літнє кіно, на яке так і хочеться рекомендувати піти всією родиною. "Початок XX століття. Капітан річкового судна Френк бере науковицю Лілі Ховтон і її брата Макгрегора Ховтона в експедицію в джунглі, щоб знайти "Дерево Життя", яке, як вони вважають, має цілющі властивості. Увесь цей час трійці доведеться боротися з небезпечними дикими тваринами і конкуруючою німецькою експедицією". Сюжет стрічки засновано на однойменному атракціоні в Діснейленді, який був запущений у 1955 році і досі існує в усіх Діснейлендах світу. У головних ролях яскравий дует Емілі Блант і Дуейна Джонсона.

29 липня

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.