До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

15 рідкісних світлин Джуді Гарленд

Якщо ви любите мюзикли, то велика ймовірність, що ви — фанат Джуді Гарленд. Жодна жінка класичного Голлівуду не проявила себе в цьому жанрі так яскраво, як Джуді, яка часто виступала з такими легендами, як Джин Келлі, Фред Астер і Ван Джонсон. Вони називали її "маленькою дівчинкою з великим голосом", але насправді її успіх здебільшого пов’язаний з надзвичайним талантом і неприборканою енергією, які артистка вкладала в кожну виставу.

Джуді Гарленд стала однією з головних фігур Голлівуду, починаючи з ролі Дороті в "Чарівнику країни Оз" і закінчуючи визначальною для її кар’єри роллю в різдвяній класиці "Зустрінь мене в Сент-Луїсі". Бурхливе особисте й професійне життя мало надзвичайний вплив на популярність Гарленд в індустрії впродовж усього XX століття. У день народження артистки Vogue UA вибрав 15 найкращих світлин однієї з найвидатніших зірок в історії кіно.

Реклама

<b>judy garland</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.