До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Все, що відомо про другий сезон серіалу "І просто так…"

Поціновувачі серіалу "Секс і місто", радійте: Керрі, Міранда, Шарлотта та інші повертаються в другому сезоні серіалу "І просто так...". Поки ми чекаємо на його вихід, ось усе, що відомо наразі.

Якщо коротко, то: стильне, яскраве перезавантаження серіалу "Секс і місто" повертається з другим сезоном – і ми знов побачимо Керрі Бредшоу, Міранду Гоббс і Шарлотту Йорк Голденблат. Імовірно, новий сезон буде наповнений розмовами про кохання та особистими кризами, подкастами й катастрофічними побаченнями.

Реклама
Чи всі актори з 1 сезону And Just Like That повернуться до 2 сезону?

Вже підтверджено, що Сара Джессіка Паркер, Синтія Ніксон та Крістін Девіс повернуться в другому сезоні. У тизері, опублікованому в офіційному Instagram-акаунті And Just Like That, також можна помітити Ніколь Арі Паркер у ролі Лізи Тодд Векслі, Саріту Чоудхурі в ролі Сіми Патель, Маріо Кантоне в ролі Ентоні Марентіно, Карен Піттман у ролі доктора Нії Воллес і Сару Рамірес у ролі Че Діаз.

Цілком імовірно, що ми побачимо й членів сімей Міранди та Шарлотти: Гаррі Голденблата (Еван Гендлер), Лілі (Кеті Енг), а також, звісно, Стіва Бреді (Девід Айгенберг) та Бреді Гоббса (Найл Каннінгем). А як щодо другої половинки Керрі? Нагадаємо, що новоявлена подкастерка Кері завершила перший сезон And Just Like That, поцілувавши свого продюсера Франкліна (Іван Ернандес), який цілком міг би повернутися до другої частини. "Я нічого не знаю про наступний сезон, — сказав Ернандес Vogue. — Я думаю, що ці речі ще вирішуються. Я чудово провів час, граючи персонажа, тому я не проти повернутися й дослідити його".

Один з персонажів, який майже напевно не повернеться – принаймні фізично – це Саманта Джонс, яку втілює Кім Кетролл. (Вона, як відомо, відмовилася брати участь у перезавантаженні і, схоже, не передумала.) Однак шоуранер Майкл Патрік Кінг нещодавно сказав Variety, що Саманта залишиться "другом у смс" для Керрі, як і в першому сезоні. До цього він сказав виданню, що глядачам не варто сподіватися, що пара возз’єднається на екрані. "Чудово було б мати Саманту, — сказав він. — Але я не маю реалістичних сподівань, що Кім Кетролл коли-небудь з’явиться знову".

Яким буде сюжет 2 сезону And Just Like That?

Як і в першому сезоні, основні сюжетні моменти другого сезону "І просто так" триматимуть у секреті до виходу, але це не завадило фанатам поміркувати. В останньому епізоді першої частини ми бачимо, як Керрі вже самостійно веде свій новий подкаст. Чи й далі Керрі передаватиме свою мудрість слухачам, чи й далі Франклін продюсуватиме шоу, і чи вони вдвох справді будуть разом? А як щодо Че й Міранди? Особливо після того, як Міранда вирішила відмовитися від свого стажування, щоб поїхати до Лос-Анджелеса з Че? Дуже очікуємо, що ж відбуватиметься на цих фронтах...

Коли вийде 2 сезон "І просто так"?

HBO Max ще не оголосив дати виходу другого сезону And Just Like That, але в інтерв’ю Variety Майкл Патрік Кінг підтвердив, що виробництво розпочнеться в жовтні 2022 року, сподіваючись, що новий серіал вийде влітку 2023 року.

Що подивитися до прем’єри 2 сезону "І просто так"?

Якщо ви вже переглянули перший сезон "І просто так...", не забудьте подивитися документальний фільм про його створення. Після цього перегляньте 12 найкращих епізодів серіалу "Секс і місто"; ознайомтеся з подкастом Челсі Ферлесс та Лорен Гарроні Every Outfit, який розбирає найпам’ятніші образи шоу. І подивіться щось із нашого списку найстильніших фільмів останніх років.

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.