До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Виставка "Божественні тіла: мода і католицизм" стала найпопулярнішою в історії

Музей Метрополітен повідомив про мільйонного відвідувача виставки "Божественні тіла: мода і католицизм". Так, експозиція стала найпопулярнішою серед присвячених моді в цьому нью-йоркському музеї. Відвідуваність "Божественних тіл" перевершує за чисельністю кількість гостей виставки про Китай 2015 року під назвою Through the Looking Glass, а також тепер є третьою за популярністю після "Скарбів Тутанхамона" (1978) і "Мони Лізи" (1963). Ще один рекорд стосується розмірів експозиції, на цей момент вона одна з найбільших в музеї і містить 25 галерей, щоб обійти які – потрібно зробити вісімнадцять тисяч кроків.

Виставка Met Gala 2018: "Божественні тіла: мода і католицизм"

Куратор Ендрю Болтон розповідає: "Секрет "Небесних тіл" полягає в тому, що виставка передає дух католицизму не тільки через призму церковних шат, в тому числі наданих і Ватиканом, а й через fashion-образи, натхненні церквою – Versace і Balenciaga. Це добре пояснює неймовірну популярність "Небесних тіл", один мільярд католиків світу напевно схвильовані. Така можливість буває раз в житті".

Виставка Met Gala 2018: "Божественні тіла: мода і католицизм"

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.