До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

У Парижі відбудеться виставка-ретроспектива Тьєррі Мюглера

Світ моди поступово повертається до звичного ритму — на вулицях великих міст знову з’явилися зірки стритстайлу, модні бренди дедалі частіше влаштовують офлайнові покази нових колекцій, а музеї радо вітають відвідувачів на виставках. Однією з найяскравіших цієї осені буде виставка-ретроспектива кутюрних образів Thierry Mugler, яка 30 вересня відкривається в паризькому Музеї декоративних мистецтв. Спершу організатори планували її провести минулої осені, але через карантинні обмеження були змушені перенести майже на рік.

Тьєррі Мюглер

Thierry Mugler, Couturissime — це експозиція, до якої ввійдуть 150 образів, що їх створив Тьєррі Мюглер з 1977 по 2014 роки. Також дизайнер надасть для виставки речі з особистого архіву — ескізи, зразки й безліч архівних знімків, які зробили такі легендарні фотографи, як Гельмут Ньютон і Гі Бурден. Куратор виставки "Thierry Mugler, Couturissime" Тьєррі-Максим Луаро розповідає: "Публіка завжди сприймала кутюрні колекції Thierry Mugler як мистецтво, адже вони були зроблені на стику сьогодення і майбутнього. З одного боку, вони мали інноваційний вигляд, а з іншого — йому вдалося зберегти традиційні методики пошиття".

Реклама

Нагадаємо, що бренд Thierry Mugler останні роки переживає справжнє друге народження, а його вінтажні образи постійно з’являються на червоних доріжках. Однією з перших про нього згадала Кім Кардаш’ян, згодом Ірина Шейк у напівпрозорому комбінезоні бренду збурила Instagram, а Селін Діон і зовсім вибрала одну з найзнаковіших речей бренду — металізоване боді з колекції осінь-зима 1995/96 — для обкладинки нового альбому.

Кім Кардаш’ян
Селін Діон
Ірина Шейк

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.