До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Одна провокація: Селін Діон приміряла легендарне боді Mugler

Пристрасть Селін Діон до моди — це факт, який вона неодноразово засвідчила як на вулицях Парижа, так і під час виступів. Новим яскравим образом канадська співачка поділилася днями в Instagram — на кількох представлених кадрах вона приміряє металізоване боді Mugler, у якому більше схожа на сексуальну войовницю.

Селин Дион в золотом боди MuglerСелін Діон у Mugler
Селін Діон у Mugler

Цей сміливий і провокаційний образ — обкладинка до її нового альбому Courage. Стиліст знімання — близький друг Пепе Муньйос, якому навіть приписували роман із Селін Діон, але чутки не підтвердилися. На бекстейдж-відео можна добре розглянути боді, у якому артистка почувається дуже впевнено.

Реклама

Футуристичне боді створив Тьєррі Мюглер у 1995 році. І цього ж року представив його на легендарному шоу Mugler Couture осінь-зима 1995/96, присвяченому 20-річчю його кар’єри. Тоді на подіумі зустрілися ще юна Кейт Мосс і 64-річна Кармен Дель'Орфіче, супермодель Лінда Євангеліста і муза Педро Альмадовара Россі де Пальма. Саме це боді дизайнер довірив продемонструвати німецькій топмоделі Наді Ауерманн, ноги якої називали найдовшими в модельному бізнесі.

Mugler Couture осінь-зима 1995/96

Через 13 років легендарна річ знову привернула до себе увагу. У 2008 році Бейонсе з’явилася в золотому боді в кліпі Sweet Dreams.

Бейонсе в клипе Sweet Dreams, 2008Бейонсе в кліпі Sweet Dreams, 2008

Наприкінці 2019 року шанувальники творчості Mugler побачили боді вже на топмоделі Ірині Шейк, яка прикрасила в ньому обкладинку журналу 7Hollywood.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.