До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

У Fairmont Grand Hotel Kyiv відкрилась благодійна фотовиставка "Закохані в Київ"

У Fairmont Grand Hotel Kyiv відбулося відкриття благодійної виставки "Закохані в Київ". Це справжня присвята Києву — незламному місту, яке не можна не любити. До експозиції увійшли 18 робіт від семи українських фотографів, які зазвичай документують світське життя столиці, а нині демонструють красу і велич Києва.

Реклама

Фотовиставка стала логічним продовженням серії благодійних заходів готелю Fairmont Grand Hotel Kyiv, метою яких є збір коштів на потреби напрямків, що особливо потребують уваги та допомоги. Цього разу всі вторговані кошти організатори передадуть до благодійного фонду Єлизавети Юрушевої та Олександра Скічка "Обираємо майбутнє разом" на підтримку одного з найстаріших і єдиного в Києві дитячого кінотеатру "Кадр". Усі донати підуть на поновлення матеріально-технічної бази кінотеатру та проведення безкоштовних сеансів для дітей ВПО з особливо уражених війною регіонів.

Учасниками виставки стали Антон Кулаковський, Анна Дворянець, Дмитро Мунтян, Вальдемар Горлушко, Владислав Томік, Григорій Вишневський та Сергій Буряк.

Вальдемар Горлушко, Владислав Томік, Григорій Вишневський, Анна Дворянець, Антон Кулаковський, Дмитро Мунтян
Вальдемар Горлушко, Владислав Томік, Григорій Вишневський, Анна Дворянець, Антон Кулаковський, Дмитро Мунтян

Прем’єру "Закоханих в Київ" відвідали Володимир Дантес, Олексій Суханов, Соня Забуга, Ольга Грицик, Соня Плакидюк, Наталія Стрільчук. Офіційним партнером виставки стала мережа хімчисток Oscar Dry Clean Studio.

Виставка триватиме до 1 березня. Вхід — це донат на користь дитячого кінотеатру "Кадр".

<b>Володимир Дантес</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.