До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

У Києві відкривається фотовиставка Костянтина і Влади Ліберових

5 квітня на ВДНГ почне роботу виставка військових фотокореспондентів Костянтина і Влади Ліберових. "Лінія зіткнення" — це 150 документальних фотографій і відео, зроблених подружжям за останні два роки в прифронтових містах та на передовій.

Серед знімків, розповідають фотографи, — "Кладовище снарядів у Харкові", "Битва за Бахмут", "Зима на фронті. Серебрянський ліс", "30 годин на нулі", "Останній штурм Да Вінчі" та інші "воєнні" серії. Другий блок виставки демонструє реалії цивільного населення кадрами з Мар’їнки, Бахмута, Соледара, Херсона, Лисичанська, Бучі, Миколаєва й інших українських міст, що постраждали внаслідок російського вторгнення.

Реклама

Нагадаємо, що подружжя Ліберових до 24 лютого спеціалізувалося на зніманнях лавсторі. Військовими журналістами стали випадково: в лютому 2022 року Костянтин і Влада як волонтери приїхали на одеський вокзал, де йшла евакуація місцевих на Захід України, і зробили кілька проникливих фото, що згодом викликали справжню хвилю в інстаграмі. За понад два роки повномасштабної війни Ліберови об'їздили увесь фронт, а слідкують за ними сотні тисяч українців та людей за кордоном, кількість підписників їхньої сторінки в інстаграмі збільшилася з 80 тисяч до більш ніж 544 тисяч, а фотографії Ліберових перепубліковують найвпливовіші світові видання і президент України Володимир Зеленський.

Костянтин і Влада Ліберови


Виставка "Лінія зіткнення" працюватиме в павільйоні №4 на ВДНГ з 5 до 21 квітня. Вхід — за донат від 100 гривень.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.