До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Невідомі фотографії Джейн Біркін і Сержа Генсбура на виставці в Кале

Більше десяти років, між 1963 і 1979 роками, сценарист і режисер Ендрю Біркін знімав портрети однієї з найзнаменитіших французьких пар своєї сестри Джейн Біркін і Сержа Генсбура. Брат актриси документував те, що залишалося за кадром для пересічних фотографів. Перш за все, це дуже особисті моменти прогулянки з дітьми, зустрічі в маленьких кафе з найближчими друзями, сімейні канікули пари. Тисячі фотографій лягли в основу альбому "Джейн і Серж. Сімейний альбом", а також великої виставки, яку відкривають в Музеї образотворчих мистецтв у французькому Кале.

Серж Генсбур і Джейн Біркін біля Бленгеймського палацу в Англії, 1969
Серж і Нана, 1977
Серж Генсбур і Джейн Біркін, 1969 рік

"Книга і виставка були приводом, щоб перебрати всі мої старі фотографії, які в іншому випадку могли б залишитися невідомими навіть для мене самого, бо про більшість з них я вже забув", розповідає автор фотографій. Ендрю Біркін успішний сценарист і режисер: він працював над фільмом "Жанна д'Арк" Люка Бессона, був співавтором сценарію до драми "Парфумер", а також до екранізації роману Умберто Еко "Ім'я Троянди".

Реклама

Виставка працює до 4 листопада 2018 року.

<b>генсбур и биркин</b>

Фото: Ендрю Біркін, Vogue.fr

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.