До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Що потрібно знати про Art4People — проєкт, що збирає кошти на відновлення України

Art4People запускає продаж фотографій для підтримки України в часи повномасштабного російського вторгнення. Цей проєкт ознаменував співпрацю між українськими та міжнародними митцями та фотографами. Ініціатива триватиме до 24 лютого 2024 року.

Художня платформа Art4People запускає онлайн-продаж фотопринтів для збору коштів на підтримку України. На офіційному вебсайті Art4People розміщена різноманітна та захоплива фотоколекція, зібрана волонтерами у співпраці з шанованими міжнародними фотографами.

Реклама

"Ми неймовірно раді тому, що нам вдалося об'єднати талановиту групу фотографів та художників з усього світу разом з митцями з України", — каже Енн-Гаель Сенік, креативна директорка, відповідальна за проєкт. Паоло Роверсі, Веніша Скотт, Стюарт Вайнкофф, Олена Ємчук, Калпеш Латігра, Арія Шахрохшахі та Томі Сассекс — одні з найвідоміших професіоналів, які охоче поділилися своїми роботами разом з молодими українськими документалістами для ініціативи Art4People.

Для купівлі доступні понад 40 фотографій, кожна з яких по-своєму інкапсулювала суть України. На цих фото — моменти, зафіксовані в Ялті перед окупацією Криму, масштабні проєкти, створені в Києві для Vogue Ukraine, та фотографії з волонтерських поїздок до Чернігівщини та Харківщини.

"Мета полягала в тому, щоб створити візуальний діалог про Україну, гармонізувати твори фотографів, які задокументували країну колись, й тих, хто займається цим зараз, а також тих, хто справді бажає допомогти українцям в ці складні часи. Ми хотіли б подякувати кожному митцю за внесок у цей збір", — каже одна з організаторок проєкту Євгенія Скварська.

Принти доступні для придбання на вебсайті Art4People до 24 лютого 2024 року. Кожне фото коштує 100 фунтів стерлінгів. Усі прибутки від продажу будуть передані Ukrainian Action — некомерційній благодійній організації, яка забезпечує гуманітарну та медичну допомогу Україні, а також займається локальними відбудовами та проєктами з охорони здоров'я.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.