До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Темні часи: відкриття спільної виставки Юлії Бєляєвої і Юрія Сівіріна

Куратор і галерист Людмила Березницька відкриває на Липках новий арт-простір. 20 жовтня там стартувала перша виставка – спільний проект Юлії Бєляєвої і Юрія Сівіріна Dark Ages.

Новий арт-простір розміщений на Липках, на вулиці Богомольця. Це величезна квартира в старовинному будинку. Деякий час назад там була пожежа, а тепер Людмила Березницька разом зі своєю командою перетворює її в нову галерею. За її словами, ця квартира сама по собі арт-об'єкт, втілення старого київського стилю, який потрібно зберегти. Цей самобутній простір став ефектною декорацією для виставки "Темні часи", яку її автори присвячують страхам, в тому числі і тим, з якими стикається будь-яка сучасна людина у зв'язку з прискореним ритмом життя.

Реклама
Юрій Сівірін і Юлія Беляєва

Арт-агентство Bereznitsky Aesthetics вже більше трьох років співпрацює з Юлією Бєляєвою і Юрієм Сівіріним. За цей час художники реалізували кілька персональних проектів в галереї Bereznitsky Aesthetics, виставляли роботи в Музеї сучасного мистецтва Одеси, галереї Sabsay в Копенгагені, "Шоколадному будиночку", в Берліні, брали участь в Kyiv Art Week.

Спільний проект Сівірін і Бєляєва показують вперше. У кожного з них – своє коло тем для художнього осмислення. Юрій Сівірін працює не тільки як художник, але і як куратор. Юлія Бєляєва найчастіше іронізує над тим, як ми використовуємо можливості мережі, робить 3D-скульптури і працює на стику мистецтва і технологій. Так, спеціально для виставки "Україна в моді", присвяченій 5-річчю Vogue, Юлія створила 3D скульптуру моделі Кейт Андервуд.

Першими гостями нового арт-простору стали: Катя та Євген Березницькі, Юлія і Максим Волошини, Роман Михайлов, Тетяна Соловей, Василина Врублевська.

<b>Березницкая</b>

Фото: Юрій Яцкулич

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.