До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

6 популярних хештегів в Instagram, які допоможуть пережити карантин

За минулий тиждень користувачі соціальних мереж у всьому світі об’єдналися, щоб зупинити поширення коронавірусу. Новий рух отримав назву #stayathome. Мільйони людей вирішили підтримати одне одного у важкі години й створили популярні хештеги за настроєм. Якщо вам потрібні нові ідеї для роботи вдома, ви хочете зняти стрес за допомогою годинного танцювального марафону або просто шукаєте спосіб подивитися, як інші проводять час, — це саме той спосіб, який триматиме вас на зв’язку з усім світом. Vogue.ua пропонує 6 найпопулярніших хештегів в Instagram, які допоможуть пережити карантин.

@alizeegamberini
#stayathome / #yomequedoencasa

Завдяки сильній і всеосяжній кампанії в Італії та Іспанії із самоізоляції рухи #stayathome і #yomequedoencasa завоювали популярність у всьому світі. Тепер популярний хештег використовують уже 1,5 мільйона учасників. Щоб не нудьгувати під час карантину користувачі у всьому світі під цим хештегом збирають інформацію про те, що цікавого можна зробити в період самоізоляції, розповідають, чому так важливо якомога менше контактувати з людьми, показують, як правильно облаштувати робоче місце для ефективної роботи вдома, й діляться цікавими лайфгаками та смішними малюнками.

Реклама
#dancersofinstagram

Якщо ви запланували танцювальний марафон удома, то під хештегом #dancersofinstagram зібрані найкумедніші й найцікавіші професійні та аматорські різновиди вистав. Там можна знайти відеоролики як класичного балету, так і складні хореографічні вистави найкращих світових режисерів, зокрема й Пета Богуславського. Отже, один з найпростіших способів підняти собі й оточенню настрій — приєднатися до руху #dancersofinstagram.

#plantsmakemehappy #plantsplantsplants

Якщо ви живете в центрі міста, то найімовірніше зі свого вікна навряд чи будете насолоджуватися мальовничим краєвидом. Але й цю проблему користувачі Instagram змогли розв’язати. Мільйони людей під хештегом #plantsmakemehappy або #plantsplantsplants публікують свої домашні рослини, діляться способами, як посадити саджанці, й розповідають, як правильно за ними доглядати. Чудовий спосіб відвернути увагу на час карантину.

#viewfrommywindow

Хештег #viewfrommywindow збирає гарні краєвиди з усього світу — від центру Нью-Йорка до внутрішнього дворика в Парижі. Якщо вам потрібен ковток свіжого повітря в умовах самоізоляції — найкраще рішення підписатися на цей хештег. Крім того, публікуючи черговий вигляд з вікна, який вам здається вже буденним, ви теж робите добру справу, адже для когось він може стати джерелом натхнення й окрасою цього дня.

#athomeworkouts

У Instagram є вже понад 500 000 відеороликів для самостійних тренувань удома, які допоможуть запобігти появі зайвої ваги в умовах малорухомого режиму. Це чудовий спосіб спробувати щось нове, причому абсолютно безплатно — від інтервальних тренувань до силових вправ або йоги. Ці онлайн-тренування легко можуть стати улюбленим проведенням часу впродовж дня, потрібно тільки почати.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.