Що надихало найяскравіших гостей балу MET GALA 2019

Всі соціальні мережі сьогодні рясніють фотографіями знаменитостей, яких Анна Вінтур запросила на щорічний бал Met Gala. Цього року він був присвячений естетиці кемпу, а це означало тільки одне – на червоній доріжці буде багато несподіванок, епатажу і театральності. Очікування гості виправдали повністю – чого тільки варті ефектний вихід Леді Ґаґи, сукня Cardi B, що наче розтеклася, і візуальні галюцинації від Езри Міллера. Але уважні глядачі побачили на Met Gala і чимало цитат, тому кожен образ стало вдвічі цікавіше розгадувати.

imageСерена Вільямс
Селін Діон

"Я ніколи не зніму цього. Воно все – моє", – з цими словами Селін Діон приміряла розкішний одяг для балу Met Gala, створений модним Будинком Oscar de la Renta. Натхненням для вбрання з 3000 ниток металізованої бахроми стала сукня акторки Джуді Гарленд у фільмі "Дівчата Зігфілда". Сама Діон коментує, що доторкнутися до голлівудської класики завжди було її найбільшою мрією. Можливо, артистка використає цей образ і у своєму музичному шоу?

Езра Міллер

Після появи у стьобаній сукні Moncler довжиною до підлоги до Езри Міллера прикута увага всього модного світу, і зірка "Загону самогубців" виправдовує всі сподівання. На Met Gala він з'явився зі складним макіяжем-ілюзією авторства Мімі Чой, яка намалювала артистові кілька додаткових очей. З першого погляду було складно вгадати, які з них справжні. Цей образ натхненний роботою британської художниці Джилліан Верінг під назвою Me as Cahun Holding a Mask of My Face, адже спочатку свою багатоликість Міллер сховав саме під маскою.

Емілі Ратаковскі

Напередодні Met Gala глянцеві видання по черзі згадували зухвалі образи Шер, разом з тим називаючи її королевою кемпу. Одним з яскравих виходів зірки надихнулася і модель Емілі Ратаковскі – дівчина, яка також легко оголюється на публіці. Її сукня з відкритим животом і прикритими грудьми стала практично повною копією одного з убрань Шер з 1970-х. Створив цей провокаційний образ для зірки фільму Gone Girl дизайнер Пітер Дундас.

Зендая

Не обійшлося і без цитування казкових персонажів. Для 22-річної співачки Зендаї бренд Tommy Hilfiger створив справжню сукню Попелюшки з класичного голлівудського мультфільму 1950 року.

Кім Кардаш'ян

На перший погляд Кім Кардаш'ян, яка минулого місяця прикрасила обкладинку американського Vogue, обрала звичний для себе образ – сексуальну сукню, що щільно облягала її фігуру. Однак багато шанувальників впізнали в цьому "мокрому" вбранні алюзію на образ циганки Федри з фільму "Хлопчик на дельфіні", яку 1957 року відмінно зіграла Софі Лорен.

Кейсі Масгрейвс

Американська кантрі-співачка Кейсі Масгрейвс, яку шанувальники звикли бачити брюнеткою, на червоній доріжці Met Gala 2019 з'явилася в образі ляльки Барбі. Платинові локони і яскраво-рожевий костюм Moschino зробили свою справу – Масгрейвс відмінно вжилася у роль улюблениці мільйонів.

Біллі Портер

Ще одним яскравим гостем став Біллі Портер, від появи якого чекали справжнього шоу. Актор його влаштував – перевтілився в Клеопатру. Золотий комбінезон для Портера створив бренд The Blonds.

Популярне на VOGUE