До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Кім Кардаш'ян знову прикрасила обкладинку Vogue US

Анна Вінтур вже не вперше запросила Кім Кардаш'ян прикрасити обкладинку американського Vogue. Телезірка стала обличчям нового травневого номера, для якого позувала в сітчастій мокрій майці, під якою чітко виднілися її сексуальні форми. Автором обкладинки став фотограф Майкл Янсон.

Кім Кардаш'ян на обкладинці Vogue US, травень 2019Фото: Майкл Янсон

Сама Кардаш'ян у своєму Instagram-акаунті підписала обкладинку дуже емоційно. Вона згадала, що це її перша сольна обкладинка Vogue US, адже до цього вона позувала для видання разом з чоловіком Каньє Вестом. "Як же довго я мріяла про цей момент. Жодні слова не передадуть мої відчуття зараз. Я пам'ятаю, як коли була маленькою дівчинкою, кожного місяця я брала журнал у мами і гортала його, мріяла про свою обкладинку. Я дуже вдячна Анні Вінтур і всій команді, а також моєму чоловікові Каньє. Він вірив у мене".

Реклама
Кім Кардаш'ян Фото: Майкл Янсон (Vogue)

Команда Vogue US два дні провела в будинку Кардаш'ян-Вест у Каліфорнії і показала, як живе одна з найпопулярніших жінок у світі, за якою тільки в Instagram стежать 134 мільйони підписників. Кардаш'ян із задоволенням показала все: і спальню розміром у стадіон, і безрозмірну гардеробну, і недавно куплений годинник Жаклін Кеннеді. Розповіла зірка і про складні речі: зустрічі з Дональдом Трампом у Білому домі, біполярний розлад чоловіка і плани на майбутнє. Головна мета Кім сьогодні – отримання юридичної освіти.

Кім Кардаш'ян, Vogue US, травень 2019Фото: Майкл Янсон

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.