Добавки магнію: топ засобів за версією VOGUE

Нестача магнію в організмі розповсюджена проблема. Редактори VOGUE обирають найкращі добавки з магнієм, які чудово працюють.

"Магній — це іон, що виконує понад 200 функцій, багато з яких мають вирішальне значення для сну, оздоровлення центральної нервової системи та відновлення м’язів. Ось чому його ідеально приймати на ніч", — каже доктор Альваро Кампільо, гастроентеролог і партнер бренду харчових добавок Kobho Labs. Про симптоми дефіциту магнію ми писали тут.

Ось найкращі магнієві добавки, на думку редакторів та експертів Vogue

Рідкий концентрат Ionic Magnesium, Kiki Health

Формула, рекомендована доктором Кампілло, містить хлорид магнію — форму, яка легко розчиняється у щоденних напоях. Просто додайте повну піпетку у воду, смузі або сік, і розчин без смаку на 80 мг наблизить вас до щоденної цільової норми магнію без неприємного присмаку.

Потрійний магній Triple Form Magnesium Powder, JS Health

Поєднує не одну, а три форми магнію з високою швидкістю засвоєння: гліцинат магнію, цитрат і хелат працюють у тандемі, щоб покращити енергію та настрій, втамувати менструальні спазми, і доступний як у таблетках, так і в порошках, які легко приймати.

Magnesium Water, BetterYou

Ці електролітичні води, попередньо змішані з 180 мг гліцинату та цитрату магнію, люблять за їхню зручність. Вони додадуть енергії та зволоження завдяки освіжливій формулі, яка швидко засвоюється.

Добавки магнію Heights

Дві капсули Heights містять 300 мг гліцинату магнію, що робить їх однією з найбільш концентрованих добавок у списку. Що стосується переваг, очікуйте поліпшення розумової ясності, швидшого відновлення після тренувань і кращого сну завдяки вдосконаленій формулі, розробленій дієтологами для оптимального травлення.

Молочко для ванн Magnesium, Neom

Трансдермальна магнієва терапія (тобто — поглинання мінералу шкірою) є одним із найприємніших способів отримати додатковий магній. Прийміть розкішну ванну Neom, наповнену хлоридом магнію, щоб розслабити тіло та розум. Молочко також містить алое віра та живильні рослинні олії, що додатково дбає про шкіру. Порада: налийте у ванну з гарячою водою для максимального всотування — тепло розширює пори та активує кровоносні судини, що дозволяє магнію працювати краще.

Щоденні добавки магнію, Beauty Pie

Знімають тривожність та кислотний рефлюкс, знижують частоту та інтенсивність мігрені, долають симптоми менопаузи. Формула збагачена малатом магнію, який прискорює всмоктування, не подразнюючи шлунок. У кожній капсулі міститься 100 мг, і рекомендується приймати 1-3 капсули на день — чудовий вибір для збільшення або зменшення дози магнію за потреби.

Магнієвий спрей, Nue Co

Розроблений для безпроблемного нанесення, магнієвий спрей The ​​Nue Co пропонує цілеспрямоване полегшення дискомфорту та болів. Додавання олії лаванди лише посилює його терапевтичні переваги — розпорошене безпосередньо на проблемні ділянки перед сном, він знімає м’язову напругу та сприяє міцному нічному сну.

Цитрат магнію, Solgar

Solgar — це бренд із довгою історією виробництва високоякісних добавок, і його таблетки магнію не виключення. Містить 200 мг цитрату магнію (форма мінералу, яка легко засвоюється) на таблетку, має високу біодоступність і є хорошим вибором для тих, хто схильний до розладів травлення.

Текст: Ana Morales and Tracy Achonwa
За матеріалами vogue.co.uk

Популярне на VOGUE