До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

6 трендів фарбування, які будуть популярними 2020 року

Найкращі колористи розповідають, що подобається їхнім клієнтам, і які відтінки, на їхню думку, будуть в моді 2020 року. Вони не вміють передбачати майбутнє, але працюють з клієнтами щодня, а багато з них — справжні трендсеттери.

Alice + Olivia

Всі ці відтінки добре вписуються в повсякденний образ. Деякі з них зробити легше за інші, але кожен матиме гарний вигляд.

Реклама
Полуничний блонд

Зазвичай Ніколь Кідман — класична білявка, але іноді вона надає волоссю більш теплого відтінку, що змінює її образ. Колористка Стефані Браун каже, що таке фарбування завжди дуже личить власницям блакитних очей — як у Ніколь.

Ніколь Кідман

На відміну від Ніколь Кідман, Рейчел Макадамс від природи є брюнеткою. Але вона часто примірює світлий відтінок волосся. Особливо їй пасують образи, в яких вона вирішує погратися з червоними відтінками, — наприклад, полуничним тоном, який додає шкірі сяйва.

Рейчел Макадамс
Чорний і наближені до нього

Аннаджід Кі Тейлор, стилістка зачісок та засновниця Shear Genius Collection, каже, що останнім часом все більше клієнтів вибирають темно-коричневий і чорний кольори, і її це тішить. "Чорне і темно-коричневе волосся — це класика, — каже вона. — Темне волосся здається гущею і блищить, як відполіроване дзеркало".

Емілія Кларк на церемонії BAFTA
Вік Гоуп на церемонії BAFTA
Червоний оксамит

Тим, хто готовий до насичених відтінків, варто придивитися до червоного з глибоким кармінним підтоном. Це один з улюблених відтінків колориста Гі Тана. "Червоний — це колір, який має бездоганний вигляд у поєднанні з будь-яким кольором шкіри, — каже майстер. — Він не може бути занадто холодним або занадто теплим, тому його відтінки чудово личать усім".

Мадлен Брюер
Smoky Ice

Арктичний відтінок регулярно повертається в моду. До того ж він має чудовий вигляд на волоссі, навіть коли коріння починає відростати. Колористка Рейчел Бодт каже, що можна зупинитися і на льодовому бежі, який дуже пасує теплим відтінкам шкіри.

Marni
Dirty Blond

У Рейчел Броснаген у серіалі "Дивовижна місіс Мейзел" темне волосся, але світлий відтінок значно ближчий до її натурального. Замість додавання світлих пасм, вона вирішила перефарбуватися у блонд з легкими переходами кольору. Результат має такий вигляд, ніби вона народилася з цим сонячним відтінком волосся.

Рейчел Броснаген

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.