До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Signature Look: Катрін Денев

У багатьох знаменитостей волосся й зачіска слугують визначальним маркером образу. Але є зірки, волосся яких стало їхньою візитною карткою. Одна з них — Катрін Денев, якій сьогодні виповнюється 80 років. Згадуємо найкращі зачіски кінозірки, яка справедливо вважається б'юті-іконою століття.

Певний період улюбленим стилістом зачісок Катрін Денев був знаменитий паризький перукар Крістоф Робен. Своє розкішне волосся актриса також довіряла легендарній стилістці Оділь Жильбер. Від природи Денев — шатенка. Вперше вона висвітлила волосся за порадою коханого, режисера Роже Вадима, ще в 17 років. Відтоді золоті й пшеничні пасма залишалися головним складником її б’юті-образу.

Реклама

"15 років я користуюся засобами Christophe Robin: до їхнього складу входять натуральні інгредієнти, і вони дуже дбайливо доглядають за волоссям, — розповідала актриса в одному з інтерв’ю. — Раз на три тижні я очищаю шкіру голови скрабом з морською сіллю Cleansing Purifying Scrub. Також із серії засобів цієї марки я користуюся шампунем і відновлювальним бальзамом для волосся — навіть найнеслухняніші, найдрібніші та найкоротші кучері по контуру росту волосся розгладжуються і стають м’якими.

Згадуємо зачіски актриси, з якими вона ввійшла в історію світового кінематографа.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.