До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Докорінні зміни: засоби в догляді за волоссям, про які ви не знали

Деякі засоби та прийоми, що допомагають доглядати за волоссям, здаються неочевидними та надлишковими, втім, саме вони здатні вивести догляд на інший рівень та спричинити ту саму якісну різницю, коли результат буде помітним одразу, а процес даруватиме суцільне задоволення.

Реклама

Сироватка

Зміцнювальна сироватка для шкіри голови, Hair Rituel by Sisley

"Чутлива шкіра голови, частий супутник стресу, — як камінчик у взутті: дуже докучає", — каже трихологиня, дерматологиня Ірина Літус. Варто додати до звичних засобів сироватку для шкіри голови з пептидами, цинком, міддю й вітамінами — вона заспокоює та допомагає волоссю зростати.

Шовкові гумки

Український бренд Mon Mou, шовкові вироби якого схвалені Асоціацією трихологів, випустив гумки для тонкого волосся. Завдяки зменшеному діаметру вони тримають зачіску на двох стандартних обертах. До того ж шовк лагідний для пасм, він буквально полірує лусочки волосся.

Гумки Mini Slim Silk Scrunshies, Mon Mou

Прешампунь

Цей засіб інтенсивно підживлює пасма та захищає від втрати вологи, що неминуча під час миття та гарячого укладання. Прешампунь має легку текстуру — із ним можна робити масаж шкіри голови.

Прешампунь Gold Lust Pre-Shampoo Intensive Treatment, Oribe


М’який гребінець

Стрес спричиняє спазм судин, а відтак порушує живлення волосяних фолікулів. Тому масаж шкіри голови приносить не лише задоволення, а й відчутну користь. Та щітка Manta годиться не лише для цього, вона також розплутує волосся (сухе чи вологе) і допомагає розподіляти по ньому засоби догляду.

Щітка для волосся Healthy Hair Brush, Manta

Піна для зростання волосся

Це засіб для прикореневого об’єму й водночас для посилення зростання волосся: у складі — ліпіди, пептиди, біотин і пантенол. Пінка також кондиціонує шкіру голови. На авторитет бренду Revitalash, що випускає найвідоміші в світі сироватки для росту вій та брів, можна покладатися.

Пінка Volume Enhancing Foam для зміцнення коренів та збільшення об’єму волосся, Revitalash

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.