До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Beauty-підсумки року: найкращі зачіски знаменитостей в 2023-му

В 2023 році знаменитості експериментували з образами так завзято, що здавалося: новий hair-тренд з'являється щомісяця. Незважаючи на страйк кінематографістів SAG-AFTRA, який трохи сповільнив ритм червоних доріжок, знаменитості знаходили приводи змінити образ та продемонструвати кращі зачіски 2023. Ось деякі з них.

Ретрозачіска Ів Г'юсон

Ів Г'юсон (зірка серіалу "Погані сестри" та донька Боно — раптом ви не знали) прийшла на цьогорічну вечірку "Оскар" Vanity Fair з ретроукладанням мрії.

Реклама

Його створив зірковий стиліст Геллі Бріскер за допомогою круглої приколки-карабіна, в яку протягнув зібране в жмут волосся. Це не та зачіска, яку можна легко відтворити вдома, але це чудовий приклад майстерності волосся.

@halleybrisker

Боб Тейлор Рассел

Цього року Тейлор Рассел знялася в кампанії Loewe та завела найбажанішого бойфренда (це Гаррі Стайлз), і хоча волосся зірки *технічно* не дуже змінилося, її боб є чудовим джерелом натхнення. Дотримуючись простоти та бездоганності, Тейлор носить свій боб із проділом збоку, гладко укладає гелем або зачісує назад, щоб зібрати мініатюрний пучок.

Карамельні пасма Ріанни

Крім того, що цьогоріч Ріанна народила другого сина, вона також змінила колір волосся. Перейшовши від медово-русявого до трохи темнішого, карамельного кольору, вона стильно підтримала свою нову зачіску.

Getty

Брита голова Флоренс П’ю

Не кожного дня зірка першої величини розлучається з довгим волоссям на користь стрижки, але Флоренс П’ю цього року зробила це. Вперше П’ю з'явилася в новому образі на Met Gala у травні і відтоді носила своє коротке волосся по-різному: від рожевого відтінку bubble gum до платинового блонду. Сміливо та надихає на експерименти.

Флоренс П'ю

Чубчик-шторка принцеси Вельської

Як змінити зачіску, коли ти особа королівської крові? — Це питання, але принцеса Вельська знайшла відповідь: чубчик, — такий самий розкішний і блискучий, як ми звикли очікувати від королеви брашингу Кейт. Її нова зачіска нагадує про культову стрижку Фарри Фосетт.

Getty

Toffee-пасма Амаль Клуні

Зачіска Амаль Клуні завжди виглядає сенсаційно, але на прем'єрі фільму свого чоловіка Джорджа Клуні "Хлопці в човні", коли правозахисниця з'явилася зі злегка освітленими пасмами кольору ірисок, вона привернула ще більшу увагу, ніж зазвичай. Витончені та м’які бліки додали яскравості та об’єму її фірмовій темній шевелюрі. Черговий доказ, що необов’язково робити повну трансформацію, щоб змінити зачіску.

Стрижка shag Ізабель Юппер

На показі Giorgio Armani осінь/зима 2023 у лютому 69-річна Ізабель Юппер з’явилася з ефектною зачіскою. Нова стрижка Юппер, яка підкреслила її природні кучері, мала всі ознаки рокстилю та ідеально поєднувався з великими протисонцевими окулярами. Неймовірно.

Getty

Вишнево-руде волосся Дуа Ліпи

Взявши невеличку передишку від Instagram цього року, Дуа Ліпа повернулася — з новим синглом і яскравим кольором волосся. Глянцевий вишнево-червоний, цей новий відтінок знаменував нову еру її музики. Крім того, він ідеально доповнює її риси. Автором кольору став зірковий стиліст Пол Генлон.

Жмуток на маківці Джемми Чен

Джемма Чен — явно прихильниця "напівхвостів" — і вони їй пасують. У серпні акторка відвідала Кельн, зібравши своє темне волосся середньої довжини у вузол. Зачіску доповнювали пасма спереду, що обрамляли обличчя. Легке й невимушене укладання мало дійсно зірковий вигляд завдяки дзеркальному блиску волосся.

Платиновий блонд Бейонсе

Цього року Бейонсе влаштувала світовий тур Renaissance. Незалежно від того, вдалося чи ні вам потрапити на нього, ви можете впевнитися: її образи були епічними (і мова не лише про капелюхи Руслана Багінського). У листопаді вона змінила свій фірмовий медово-русявий відтінок на крижаний платиновий, щоб відзначити прем’єру фільму Renaissance: A Film by Beyoncé. Футуристичний образ ідеально поєднується з її хромованим вбранням.

Текст: Hannah Coates
За матеріалами vogue.co.uk

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.