До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 зачісок із нульових, які переживають пік популярності

Oops, we did it again. Ми знову закохані в тренди нульових. Топ-5 трендових зачісок ери Y2K, які знаменитості підлаштовують під вимоги часу.

Боб

З першого погляду здається, що існує лише єдиний правильний формат — коротке пряме волосся. Проте кожен має свою особливість: пофарбовані пасма, різний об'єм. Вікторія Бекхем любила lob (long bob, подовжений боб), а Дженніфер Еністон бавилася з багатошаровістю.

Реклама
Хвіст і "шторки"
Неможливо ігнорувати тренд, який разом із бобом злетів на Олімп зачісок із нульових. Алісса Мілано, Гілларі Дафф прославили високий хвіст із витягнутими передніми пасмами. Часто їх заплітають у кіски, додають різнокольорові гумки й дитячі шпильки, або фарбують у контрастний колір.
Чубчик із глибоким проділом

Чубчик не завжди потрібно укладати спеціальними гелями; достатньо зачесати його на бік, щоб обличчя було відкритішим. Невимушений шик можна створити власноруч як для довгого, так і для короткого волосся.

Русалчині хвилі

Хоча в нульових ми активно користувалися засобами для стайлінгу (як правило, із зайвою старанністю), то наразі керуємося правилом "легко й стильно". Модниці зі всього світу надихаються зачіскою Бейонсе періоду творчості Destiny's Child. Щоб досягти схожого ефекту, треба заплести дрібні кіски на щойно вимите волосся. Найкраще зробити це перед сном, а на ранок відчувати почуватися однією з DC.

"Ріжки"

20 років тому ця зачіска теж притягувала погляди — багато в чому завдяки Гвен Стефані й дівчатам зі Spice Girls. "Ріжки" були популярними спочатку в рейв-культурі, а тепер Гейлі Бібер, Біллі Айліш й інші знаменитості знову підхоплюють тренд.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.