До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Сила природи: де купити натуральні масла для тіла

Promotion

Apothecary – український бренд натуральної косметики, який народився у Львові. Сталося це в старовинній аптеці на вулиці Коперника, куди ще в ХІХ столітті за косметикою найвищої якості приходили жительки міста. Засновниця Apothecary, Ірина Іонова, знайшла в приміщенні книгу зі старовинними б'юті-рецептами, які і надихнули її почати справу. Сьогодні в асортименті косметики ручної роботи Apothecary велика кількість продуктів для обличчя і тіла, а особливим приводом для гордості є масла.

Реклама
Натуральні масла Apothecary

"Натуральні ефірні масла – це легкий спосіб зберегти молодість шкіри, зробити її більш пружною і сяючою, – розповідають в Apothecary. – Наприклад, масажне масло для тіла допоможе уникнути розтяжок після вагітності і прискорити процес схуднення, а правильно підібране масло для обличчя відмінно наситить і зволожить шкіру".

Головна особливість масел львівського бренду – використання високоякісної органічної сировини, що в поєднанні зі старовинними формулами, поліпшеними сучасними косметологами, робить Apothecary гідним конкурентом закордонним брендам. Тут використовують кілька десятків видів олій – від оливкової і каріте до масла макадамії, малини і чорниці. Наприклад, одним з хітів продажів є масло червоного апельсина – воно містить вітаміни А, B1, B2, С, D, Е, F, PP, стимулює вироблення колагену, має антиоксидантну дію, уповільнює процеси старіння шкіри та має ефект пілінгу.

Полегшити процес вибору допоможе інтернет-магазин косметики Apothecary, в якому можна не тільки без поспіху ознайомитися з усім асортиментом, а й прочитати про особливості кожного продукту. Також в Apothecary розповідають, що їх масла – це ідеальний подарунок для подруги, з яким неможливо помилитися.

Сайт:apothecary.com.ua

Instagram:@apothecary_skin_desserts

Facebook:www.facebook.com/apothecary.skin.desserts

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.