До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 таємниць краси і молодості Дженніфер Еністон

Ще в 90-х в серіалі "Друзі" Дженніфер Еністон захопила глядачів своєю невимушеною каліфорнійською вродою. Сьогодні, 11 лютого, власниці "Золотого глобуса" – 53 роки, і вона все так само захоплює своєю натуральністю, чим підтверджує, що "50 – нові 30". Головний секрет краси та молодості Джен, яким вона поділилася з американським Vogue, – "менше означає більше": "Менше косметики, менше суєти і занепокоєння, і просто більше природності – ось те, що я волію". На честь дня народження акторки Vogue.ua згадує інші таємниці Дженніфер Еністон.

1. Правильне харчування

Реклама

За останні кілька десятків років Еністон перепробувала різні дієти – від грейпфрутової і дієти тако до принципу харчування, що виключає всю білу їжу (цукор, сіль, картоплю, рис і т.д.). Однак зараз її харчування – досить просте і не претензійне. Дженніфер Еністон віддає перевагу свіжим цільним продуктам – овочам і фруктам, рослинним і тваринним білкам, крупам з великим вмістом амінокислот. Зразкові прийоми їжі акторки: тост з авокадо і яйцем на сніданок, овочевий салат з куркою або сочевиця зі смаженим тунцем на обід. Раз на тиждень за вечерею дозволяє собі розслабитися: з'їсти карбонару, наприклад. Також Джен п'є багато води і більш десяти років є амбасадором SmartWater – води, насиченої розумними електролітами. За словами акторки, дуже важливо зволожувати тіло зсередини – "це забезпечує додаткове сяйво шкіри".

2. Тренування

У Дженніфер Еністон – прекрасна міцна статура, рельєфні руки і ноги, плоский живіт. На спорт акторка витрачає годину в день, в неділю відпочиває. Фітнес-рутина різноманітна, але послідовна. Три дні на тиждень Еністон займається йогою в студії, три дні на тиждень приділяє силовим вправам з власною вагою і кардіо – все в домашньому режимі. Трохи більше року тому акторка також відкрила для себе бокс: "У боксі є хороший психологічний аспект: ваш мозок постійно працює, це не просто як сидіти на велосипеді. Загалом приголомшливо!" – розповіла вона австралійському Vogue.

3. Макіяж

Дженніфер Еністон не експериментує з макіяжем: він у неї завжди простий і природний. На червоних доріжках акторка з'являється з макіяжем очей в світло-коричневих відтінках, нейтрально-рожевою помадою в тон губ, злегка покритою блиском плюс трохи кремових рум'ян і бронзера: вологі і сяйні текстури завжди підкреслюють її каліфорнійський образ. Також акторка любить засмаглу шкіру і часто використовує автозасмагу. Серед її улюблених продуктів макіяжу: кремовий олівець для губ Estee Lauder Automatic Lip Pencil Duo курно-рожевого відтінку Fig, туш для вій Chanel Volume de Chanel.

4. Салонні процедури

Принципу "менше – значить більше" акторка дотримується і в салонних процедурах. Віддає перевагу мікрострумовій підтяжці обличчя CACI Microlift, відвідує процедури ультразвукової та лазерної терапії.

5. Догляд

Еністон впевнена: краса і догляд за шкірою починаються зсередини. "У нас є єдине тіло, яке нам дають, і ми повинні ставитися до нього з увагою і пам'ятати про те, що ми їмо і як ми дбаємо про свою шкіру. Тому вкрай важливо добре висипатися вночі, точно так само, як і зволожувати її водою. Це забезпечує додаткове сяйво шкіри", – розповіла вона Vogue. Як продовжити молодість? Порада Еністон досить проста: "Вода, повноцінний сон і обов'язково сонцезахисний крем" – три антивікові правила. Але є ще один герой молодості акторки – біодобавка у вигляді пептидів колагену. Серед улюбленців доглядової косметики у Еністон – креми і сироватки марки Aveeno.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.