До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Секрети краси Демі Мур

11 листопада американській акторці Демі Мур виповнюється 59 років, а вона, як і раніше, має приголомшливий вигляд: підтягнуту фігуру, розкішне довге волосся та ідеальну шкіру обличчя. Здається, краса Демі непідвладна плину часу. Vogue.ua знає, в чому таємниці молодості Демі Мур.

Демі Мур
Догляд за тілом

Всі ми пам'ятаємо роль Демі у бойовику "Солдат Джейн", для якого акторці довелося не лише попрощатися зі своїм довгим волоссям, але і бути в бездоганній фізичній формі. З тих пір Мур продовжує регулярні тренування в залі, комбінує їх з пілатесом та йогою. Крім того, ранок акторка починає зі склянки води, до якої додає лимонний сік, кленовий сироп і каєнський перець. Також Мур використовує техніку термаж для підтяжки шкіри – нехірургічну процедуру, що працює на основі радіохвиль, які стимулюють вироблення колагену і володіють омолоджувальним ефектом. Ще вона регулярно робить гірудотерапію – лікування п'явками. Демі стверджує, що ця нетрадиційна процедура забезпечує шкірі свіжість і підтягнутість.

Реклама
Демі Мур
Догляд за волоссям

Блискуче довге волосся Демі Мур – її візитівка, але ж секрет дуже простий: потрібно давати волоссю перепочити від укладок і гарячого фена, а також не забувати самотужки робити масаж голови кінчиками пальців. Плавні кругові рухи слід починати від лінії росту волосся біля лоба та повільно переходити до потилиці. Така техніка стимулюватиме кровообіг і сприятиме росту волосся. Щодо догляду за волоссям, Демі Мур використовує лінію шампунів і кондиціонерів Redken All Soft Line для максимального зволоження шкіри голови.

Демі Мур
Догляд за шкірою обличчя

З певного віку все важче уникнути ін'єкцій краси у вигляді ботокса або гіалуронової кислоти для підтримання гарного тонусу шкіри і розгладження зморшок, але не потрібно забувати і про базовий домашній догляд. Головні правила Демі – це регулярне очищення і зволоження шкіри обличчя. Акторка завжди знаходить час ретельно видалити залишки макіяжу і нанести зволожувальну маску для бездоганної шкіри. Вона воліє тільки натуральні креми без парфумерних ароматів.

Демі Мур

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.