До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як провести ранок з користю й наповнити день енергією

Ранок — найспокійніший і водночас найнасиченіший час, від якого залежить настрій майбутнього дня. У партнерському матеріалі з брендом зубних щіток Slim by Apriori героїні vogue.ua Аліса Ілієва, Інна Грицик і Слава Зоря розповідають про свої ранкові звички й діляться найпотаємнішим. За що дівчата цінують ранок найбільше?

Аліса Ілієва

Що для Вас ранок?

Реклама

Для мене ранок — це ритуал, який задає настрій та енергію на весь день. Ідеального ранку я не беру телефона до рук, а присвячую час тому, що мене сповнює. Наприклад, практикую йогу, медитую, доглядаю за собою. Випиваю склянку води й тільки через пів години починаю якусь активну діяльність. Для мене дуже важливо пробудити організм і зробити це без поспіху та в правильному настрої.

Photo: Аліса Ілієва

Розкажіть про Ваші ритуали й речі, без яких не можете уявити початку дня?

Вранці я завжди слухаю класичну музику або голоси природи. Вважаю, що такі звуки налаштовують на високу вібрацію, яка задає правильну частоту й тон на весь день. Ближче поєднує нас із природою, із чимось піднесенішим, відсіваючи відразу все непотрібне.

Іноді читаю професійну літературу, пов’язану зі сферою моєї діяльності, тобто з маркетингом, рекламою і копірайтингом. Періодично читаю книги про здоров’я, будову тіла й Аюрведу. Іноді дивлюся модні журнали, щоб краще знати, що тепер у тренді і які нові колекції виходять.

Хоча б кілька разів на тиждень намагаюся використовувати різні маски для обличчя, від поживних до очищувальних і зволожувальних. Тестую дуже багато масок на собі — і згодом з’являються улюблені. Маю їх багато, тому що це прямо життєво важливий ритуал для мене.

Photo: Аліса Ілієва

Яке значення має краса й естетика у Вашому житті?

Для мене дуже важливо, який вигляд все має навколо, особливо речі, якими я користуюся, від баночок і засобів до зубної щітки. Я естетка й візуалка, тому все гарне мене надихає та сповнює енергією краси, і я цю енергію можу трансформувати у власне життя й творити далі.

Скільки триває Ваш звичайний ранок і чому Ви його присвячуєте?

Мій звичайний ранок у середньому триває дві-три години. Я встаю, приймаю душ, випиваю склянку води. Потім пів години в мене йде на йогу або розтяжку і 10—15 хвилин на медитацію. Опісля присвячую час читанню. Можу паралельно 15—20 хвилин слухати музику. П’ю матчу і десь через півтори години після пробудження снідаю. Мій сніданок здебільшого складається з фруктів, боулів або смузі. Відтак я формую список справ на день і розставляю їх за пріоритетами: спочатку роблю найважчі й найскладніші завдання, далі беруся до дрібніших і простіших справ.

Photo: Аліса Ілієва

За що цінуєте ранок найбільше?

Для мене дуже важливий мій довгий ранковий ритуал у кілька годин, щоб день почався правильно й минув продуктивно. Прокидаюся я в абсолютно різний час — залежить від кількості справ. Іноді можу спати по три-чотири години на добу через насичений графік і вставати о четвертій ранку, щоб все встигнути.

Інна Грицик

Що для Вас ранок?

Для мене ранок — улюблений час доби. Час пробудження і передчуття нового дня. Ранок має особливу магію. Хоч як пізно я лягаю, моє тіло завжди пробуджується рано й просить активності. І що раніше я починаю власний день, то ймовірніше, що він буде сповнений радості й продуктивності.

Ідеальний ранок для мене — це мій затишний улюблений дім і мої приємні ранкові ритуали: чарівні запахи засобів для обличчя й тіла, м’які рушники у ванній, вибір вбрання, яке відповідає настрою, аромат кави на кухні й наснажлива атмосфера навколо.

Photo: Інна Грицик

Розкажіть про Ваші ритуали й речі, без яких не можете уявити початку дня?

Мій ранок починається зі склянки теплої води з лимоном. Потім триває експрес-догляд за шкірою обличчя: вмиваюся, чищу зуби щіткою Slim by Apriori, використовую тонік, легкий денний крем і обов’язково патчі під очі (залишаю їх на час приготування сніданку). Відтак наношу улюблений крем для шкіри навколо очей від Sisley.

На сніданок люблю рисові або гречані хлібці з авокадо і чашку американо без молока. Три рази на тиждень маю ранковий спорт. У теплу пору року обов’язково тренуюся на свіжому повітрі в парку.

Photo: Інна Грицик

Яке значення має краса й естетика у Вашому житті?

Я естет по життю, для мене дуже важливо оточувати себе гарними речами, що підживлюють мене енергетично. Обожнюю купувати додому квіти. Під час сніданку букет квітів на столі поліпшує настрій і прищеплює почуття прекрасного. Також намагаюся надавати собі пів години вранці, щоб насолодитися початком дня. Для мене дуже важливо задавати творчий ритм новому дню.

Скільки триває Ваш звичайний ранок і чому Ви його присвячуєте?

В ідеалі мій ранок має такий вигляд:

7:00 — прокидаюся (п’ю воду);

7:15 — б’юті-ритуал (вмиваюся, чищу зуби, використовую тонік, легкий денний крем, крем для шкіри навколо очей, spf);

7:30 — готую сніданок для себе й родини;

7:45 — ранкова ароматна кава й сніданок у колі найближчих;

8:00 — відводжу дітей до школи;

8:30 — їду на спортивні заняття;

9:45 — ранковий душ;

10:30 — їду на роботу.

Photo: Інна Грицик

За що цінуєте ранок найбільше?

Світ такий прекрасний і змістовний! Я ціную кожен ранок за інформаційну наповненість, за увагу до себе, за передчуття нового, цікавого дня. За чашку ранкової ароматної кави, за ті 20 хвилин з дітьми по дорозі до школи. Це час, коли я поспішаю не поспішаючи, вміючи насолоджуватися хвилинами. Енергетичний і позитивно емоційний заряд від сім’ї наповнює не тільки мій ранок, а й увесь день.

Слава Зоря

Що для Вас ранок?

Головні складники мого ідеального ранку — це улюблена постільна білизна; освітлена сонячними променями спальня; сонний син, який обіймаючись розповідає, що йому снилося; і мопс Марсель, який поспішає з усіма привітатися й заскочити в ліжко.

Розкажіть про Ваші ритуали й речі, без яких не можете уявити початку дня?

Я не можу уявити власний ранок без склянки теплої води, б’юті-ритуалу з пробудження шкіри, а також без догляду за своєю усмішкою за допомогою зубної щітки Slim by Apriori.

Photo: Слава Зоря

Яке значення має краса й естетика у Вашому житті?

Для мене естетика дуже важлива. Я творча людина. Мене надихає все прекрасне!

Скільки триває Ваш звичайний ранок і чому Ви його присвячуєте?

Останнім часом люблю вставати о 6:00 і годину-півтори присвячую собі — процедурам з догляду та домашнім турботам. О 7:30 встає син — і все навколо відразу починає жити швидше. О 9:00 ми із собакою й сином (Женею) буквально вилітаємо в дитячий садок, а з 10:00 я починаю приймати всі робочі дзвінки й розбираю завали на пошті й у Direct.

Photo: Слава Зоря

За що Ви цінуєте ранок найбільше?

Ранковий час я ціную за можливість побути в гармонії із собою. За насолоду миттю. За аромат улюблених сирників сина і його слова: "Доброго ранку, мамочко".

Що потрібно знати про зубні щітки Slim by Apriori

Запуск серії зубних щіток Slim британського бренду Apriori відбувся у 2019 році. Основою серії стали білі й чорні зубні щітки із золотими й срібними ковпачками. Колір щіток визначає жорсткість щетини: у чорних вона делікатніша, а в білих грубіша.

У 2020 році бренд Apriori дістав премію Red Dot ("Оскар" у світі дизайну) за інноваційний підхід і унікальну естетику. Вишукана форма щіток Slim — це не тільки елегантне дизайнерське рішення, а й спосіб скоротити кількість пластику для виробництва та зменшити навантаження на довкілля.

Асиметрична щетина розроблена спеціально для підвищення ефективності чищення зубів. Щітку Slim зручно й приємно тримати в руці, а її матова фактура й металізований ковпачок особливо сподобаються цінителям унікальних дизайнерських рішень. Щітка стане не просто доречним доповненням в оздобленні ванної кімнати, а й стильним акцентом в інтер’єрі.

У Apriori впевнені: не можна йти на компроміси, коли йдеться про потрібні в повсякденному житті речі. Так і зубна щітка має не просто добре виконувати свою функцію, а й дарувати тактильну та візуальну насолоду.

Зубні щітки Slim by Apriori представлені в мережах Aromateque та Бомонд.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.