До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

У Ann Demeulemeester виходить парфум

Дизайнерка Анн Демельмейстер випустила аромат A під власним брендом Ann Demeulemeester. Він уособлює підхід Анн — романтизм і модернізм, а також силу та крихкість.

A — це ароматний екстракт естетики Ann Demeulemeester. Він починається нотами гвоздики, цейлонської кориці, кмину, сицилійського лимона та калабрійського бергамоту. Поетичне серце парфуму б'ється між жасмином та травневою трояндою. Нота берези підкріплена землистими нотами бази — пачулі, ветівер, троянда та сандал. Аромат створений з ефірних олій, отриманих шляхом холодного віджиму з натуральної сировини найвищої якості.

Реклама

Скляний флакон у формі колони оздоблений модерністськими лініями, які й формують ДНК бренду Ann Demeulemeester. Повернута під кутом чорна грань робить пляшку повністю чорною.

Флакон вбудований у футляр, оббитий чистим полотном, що натякає на інтер’єр бутика Ann Demeulemeester в Антверпені.

Орнітоморфний портрет дизайнерки, зроблений Патріком Робіном 1992 року, прикріплений до внутрішньої сторони кришки, він відображає природоцентричну поезію аромату та саму суть дизайнерки.

Демельмейстер заснувала свій бренд у 1985 році в бельгійському Антверпені. Роботи дизайнерки, добре впізнавані через мотиви природи та монохром, стали синонімом спокусливої темної поезії. У 2020-му Анн продала власний бренд, проте продовжує творити. Так, вона особисто створила аромат A, а ще — випустила колекцію меблів і товарів для дому. Анн живе в Бельгії зі своїм партнером Патріком Робіном. Візуальне оздоблення парфумів створено за участі їхнього сина Віктора.

Аромат А в продажу з 7 вересня 2023.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.