До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Солодка парочка: два аромати для сонячного літа

У Guerlain в колекції Aqua Allegoria вийшли нові аромати літа, сонця й свіжості: Granada Salvia й Orange Soleia.

Колекція Aqua Allegoria — найулюбленіша й продається в сімействі ароматів Guerlain. У ній виходять прості й дуже життєрадісні композиції, присвячені певним компонентам. Всі вони об’єднані не тільки настроєм, а й нотами калабрійського бергамоту. Попри легкість і прозорість, кожен аромат стійкий і шлейфовий, у дусі найкращих парфумерних традицій Guerlain.

Реклама
Aqua Allegoria

Деякі аромати з’являються лімітованими серіями, щоб потім зникнути з продажу; деякі стоятимуть на полицях крамниць тривалий час. У будь-якому разі аромати сімейства Aqua Allegoria — ідеальні об’єкти колекціонування. А ще вони можуть стати першим кроком до знайомства зі світом парфумерії для юних користувачів. До того ж флакон оформлений у найкращих традиціях парфумерії й прикрашений золотистими стільниками.

Granada Salvia

Туалетна вода Guerlain Granada Salvia з колекції Aqua Allegoria розповідає історію про андалузькі сади, де в променях теплого сонця стигнуть на гілках гранати.

Granada Salvia з колекції Aqua Allegoria, Guerlain

Нота розквітлого граната відтінена терпкістю гранатових зерен і підкреслена сріблястою зеленню шавлії на підкладці з білого мускусу.

Granada Salvia з колекції Aqua Allegoria, Guerlain

Колоні з лінійки Aqua Allegoria чудово поєднуються одна з одною. Парфумери Guerlain радять носити Granada Salvia з Bergamote Calabria, Herba Fresca, Rosa Rossa, Flora Cherrysia.

Orange Soleia

Orange Soleia — посвята сицилійським цитрусовим гаям, де достигають знамениті червоні апельсини. Таких більше немає ніде у світі.

Orange Soleia Aqua Allegoria, Guerlain

Терпкувата солодка свіжість червоного апельсина відтінена свіжістю бергамоту й деревними нотами.

Orange Soleia Aqua Allegoria, Guerlain

Парфумери Guerlain кажуть, що найкраще Granada Salvia звучить у поєднанні з Bergamote Calabria, Herba Fresca, Pamplelune, Passiflora або Ginger Piccante.

Orange Soleia Aqua Allegoria, Guerlain

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.