До VOGUE UKRAINE LEADERS 2024 залишилось:
КУПИТИ КВИТКИ

Парфуми Giorgio Armani допоможуть зібрати гроші для забезпечення Херсонщини якісною водою

Соціальна ініціатива Acqua For Life від Giorgio Armani: 1 000 000 грн на проєкт із забезпечення доступу до питної води для мешканців Херсонщини.

Після підриву Каховської ГЕС приблизно 700 тисяч людей в Україні залишились без питної води. Минув рік, а у багатьох населених пунктах і досі існує ця проблема. З 1 до 31 серпня 2024 року з кожної придбаної одиниці будь-якої продукції Giorgio Armani 150 грн перераховуються до благодійного фонду "Твоя опора" на реалізацію проєкту із забезпечення доступу до питної води для мешканців Херсонщини.

Реклама

Головна мета — допомога мешканцям Херсонщини, які постраждали внаслідок знищення греблі Каховської гідроелектростанції 6 червня 2023. А саме — із забезпеченням доступу до питної води завдяки технологічним рішенням для мешканців Херсонської області. У такий спосіб приблизно 2500 осіб отримають доступ до питної води.

Тому в межах ініціативи Acqua for Life 1–31 серпня 2024 року 150 грн від продажу кожного засобу Giorgio Armani передасть до благодійного фонду "Твоя опора" на реалізацію цього проєкту. Ціль — 1 000 000 грн.

Взяти участь може кожен — обирайте засоби Giorgio Armani у будь-якій офіційний точці продажу бренду та автоматично приєднуйтеся до соціальної ініціативи Acqua for Life.

Про ініціативу Acqua For Life

У 2010 році Організація Об’єднаних Націй визнала доступ до води та санітарії правом людини. Відтоді ініціатива Armani Acqua for Life забезпечила доступ до чистої води понад 590 000 людей. До 2030 року Acqua for Life прагне стати джерелом питної води для 1 мільйона людей.

Міжнародна ініціатива від Giorgio Armani Acqua for Life спрямована на забезпечення доступу до питної води в посушливих регіонах світу: сьогодні понад 2 мільярдів людей планети не мають можливості користуватися безпечними системами водопостачання, а кожен десятий не має чистої води поруч із домом. З 2010 року програмою було інвестовано понад 15 мільйонів євро у проєкти, завдяки яким чиста вода стала загальнодоступним ресурсом для понад 800 000 людей у 26 країнах на трьох континентах. Acqua For Life продовжує співпрацювати з країнами у всьому світі: це десять активних проєктів у Південній Африці, Китаї, Індії, Мадагаскарі, Малаві, Нігерії, Уганді та Танзанії, включно з двома новими ініціативами в Бангладеш і Замбії. Цього року відбувся старт соціальної ініціативи в Україні.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.