КУПИТИ КВИТКИ

5 сенсаційних засобів краси, які вражають цієї осени

Ось 5 головних новинок осені, про які вам варто знати

1. Нічна сироватка Crystal Retinal 24, Medik8

Новий гіт у соцмережах – третиноїн. Цей різновид ретиноїдів оголосили святим Граалем догляду через дієвість у боротьбі з акне та старінням. "Хоча ефективність третиноїну не викликає сумнівів, він не є таким чудодійним продуктом, як його рекламують соціальні мережі", – застерігає лікарка дерматологиня, глобальна амбасадорка Medik8 Денді Енгельман: третиноїн спричиняє лущення, запалення, пошкодження шкірного бар’єра.

Реклама.

У Medik8 випустили нічну сироватку, яка є найпотужнішим безрецептурним варіантом ретиноїдів у світі. Вона містить 0,24 % ретинальдегіду, який (доведено) діє в 11 разів швидше, ніж звичайний ретинол. Висока концентрація підійде досвідченим користувачам, чия шкіра тренована до впливу ретиноїдів.

2. Рум'яна Joues Contraste Intense, Chanel

Одна з найкрасивіших новинок осені – кремово-пудрові рум'яна Joues Contraste Intense, Chanel

Оксамитова текстура нових Joues Contraste Intense лягає надзвичайно тонким шаром і дозволяє нашарування. Їх можна наносити не лише пензлем, а й просто кінчиками пальців. Формула збагачена живильною олією шавлії. Вийшло 5 відтінків, один краще за інший.

<b>Кремово-пудрові рум'яна Joues Contraste Intense, Chanel</b>
Кремово-пудрові рум'яна Joues Contraste Intense, Chanel

Обличчя колекції – топ модель Вітторія Черетті.

3. Крем Life Matrix Haute Rejuvenation Cream, La Prairie

Новий Life Matrix Haute Rejuvenation Cream La Prairie містить новий матричний комплекс – молекулярне поєднання активних речовин. Він складається з висококонцентрованого ексклюзивного клітинного комплексу, екстракту кореня півонії та квітів календули.

Формула ґрунтується на десятиліттях досліджень і глибокої експертизи у галузі клітинної науки. Особлива формула комплексу наповнює клітини шкіри новим життям. Компоненти матричного комплексу відновлюють важливі біомолекули з клітинною інформацією для тривалого здорового функціонування клітин та їх довголіття.

Крем миттєво покращує текстуру шкіри та зменшує видимість зморщок. В довгостроковій перспективі крем крем стимулює вироблення колагену. В результаті структура шкіри стає міцнішою, тканини – щільнішими. Підвищується пружність, еластичність та об'єм шкіри.

4. APOM, Maison Francis Kurkdjian

APOM, два склади і чотири літери, – це абревіатура, яка розшифровується як A Part Of Me. Аромат з'явився з часів заснування Maison Francis Kurkdjian в 2009 році в двох версіях, чоловічій та жіночій. Цієї осени APOM став мультигендерним.

Франсіс Куркджян хоче, щоб ми відчули еволюцію його творчого процесу. "Я взяв краще з обох ароматів, – каже він. – сонячна чуттєвість жіночого аромату та елегантний магнетизм чоловічого". Тепер АРОМ – це комбінація лаванди, апельсинового цвіту та солодкої амбрової бази. Тривалість – феноменальна.

5. Засоби для волосся Neuma

Свіже поповнення Sisters Distribution – каліфорнійська марка Neuma, яка спеціалізується на догляді за волоссям. Кожна лінійка Neuma містить природні інгредієнти, що вирішують конкретні проблеми волосся: Re Neu для жирної шкіри голови – себорегулювальні м'яту та лаванду; зволожувальна Neu Moisture – олії ши й арганову; Neu Volume для об’єму – олії кокосу й авокадо; відновлювальна Neu Repair для пористого волосся – рослинний колаген і морську ламінарію; Neu Curl для кучерявого і хвилястого волосся – олію виноградних кісточок і насіння льону; а засоби для укладання Neu Styling містять екстракт листя зеленого чаю і олію абрикосових кісточок.

Команда Neuma вірить у формулу "Менше – значить більше". У складі засобів – жодних синтетичних ароматизаторів і штучних барвників, сої чи глютену; на 100 % веганська косметика виготовлена з дотриманням етичних норм, виробляється на вітровій енергії та виходить у флаконах, що повністю підлягають переробці. А 1 % прибутку компанія спрямовує на екологічні ініціативи.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.