До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Леді Ґаґа — обличчя нового аромату Valentino

Коли Леді Ґаґа і модний Дім Valentino об’єднуються, трапляється диво. Згадати хоча б казкову рожеву сукню з пір’ям, яку вона вдягла на червону доріжку Венеціанського кінофестивалю у 2018 році, або блакитне вбрання на церемонії "Золотий Глобус" у 2019 році. Обидва витвори дизайнера П’єрпаоло Піччолі залишили свій слід в історії моди. Тепер же співачка підкорює світ краси як обличчя нового аромату Valentino Voce Viva.

Леді Ґаґа в сукні Valentino Couture

Новий парфум, який креативний директор П’єрпаоло Піччолі створив спільно з Valentino Beauty, має з’явитися в усьому світі у вересні 2020 року. Леді Ґаґа — голос нового покоління, вона й далі надихає мільйони людей і втілює свої мрії в життя. З Valentino співачку пов’язує більше, ніж просто італійське походження, Леді Ґаґа уособлює цінності модного дому та є символом поваги до індивідуальності й інклюзивності. "Будь собою, люби себе таким, як ти є, і ніколи не відмовляйся від своєї мрії", — говорить Леді Ґаґа.

Реклама
Леді Ґаґа в сукні Valentino Couture

"Леді Ґаґа уособлює свободу, самосвідомість, чисте серце. Її участь у цій кампанії вивищує символічну силу проєкту. Вона — ікона покоління. Її прагнення до свободи, пристрасть до мистецтва, самосвідомості й рівності — ті цінності, які близькі модному Дому Valentino. Я так пишаюся нашою співпрацею", — сказав П’єрпаоло Піччолі.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.