До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Леді Гага і Бредлі Купер на прем'єрі фільму "Зірка народилася"

В останній день літа на Венеціанському кінофестивалі відбулась прем'єра одного з найбільш обговорюваних фільмів року – мюзиклу "Зірка народилася". На острові Лідо фільм представив Бредлі Купер, для якого "Зірка народилася" стала режисерським дебютом, а також Леді Гага – вона зіграла в мюзиклі головну роль. На червоній доріжці співачка з'явилася в пишній рожевій сукні Valentino Couture, у якій була королевою вечора.

Бредлі Купер і Леді Гага

Бредлі Купер прилетів до Венеції на свою першу червону доріжку в ролі режисера з серйозною групою підтримки – Іриною Шейк і їх однорічною донькою Леєю.Також побачити новий фільм Бредлі Купера і Леді Гаги прийшла Кейт Бланшетт.

Реклама
Ірина Шейк і Донателла Версаче
Кейт Бланшетт
Бредлі Купер

"Зірка народилася" з'явиться у світовому прокаті вже 5 жовтня. Цінителі мюзиклів добре знають цю історію – це третій римейк класичного голлівудського мюзиклу 1937 року, який отримав "Оскара" за найкращий сценарій. Фільм розповідає про кантрі-музиканта Джексона Мейні (Бредлі Купер), чия кар'єра йде на дно. Він знайомиться з нікому не відомою співачкою Еллі (Леді Гага), і незабаром між героями зав'язуються романтичні стосунки. Джек допомагає Еллі досягти успіху, але чим швидше набирає обертів музична кар'єра дівчини, тим складніше йому миритися зі своєю в'янучою славою. У цьому фільмі Бредлі Купер дебютував не тільки як режисер, але і як музикант – на прохання Леді Гаги він заспівав вживу і зіграв на гітарі.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.