До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Детективна історія сукні Леді Ґаґи з "Золотого глобуса"

Торік Леді Ґаґа з'явилася в розкішній фіалковій сукні з об'ємними рукавами і довгим шлейфом Valentino на червоній доріжці "Золотого глобуса". Саме в ній артистка отримала заповітну золоту статуетку за саундтрек Shallow до драми "Зірка народилася". Зараз же ця сукня представлена як лот на аукціоні Nate D. Sanders покоївки готелю Beverly Hilton, де зупинялася Ґаґа під час заходу. Це все не випадково: після престижної кінопремії з сукнею сталася низка незвичних подій.

Леді Ґаґа в сукні Valentino Couture

Як повідомляє покоївка Сара Коріа, вона знайшла сукню в номері під час прибирання, після чого відразу віднесла її в бюро Lost & Found. Сукня пролежала у службі втрачених речей вісім місяців і її ніхто не забрав. Співробітники служби повернули її назад Сарі і зараз покоївка вирішила виставити кутюрне вбрання на аукціоні Nate D. Saunders за $8 000.

Реклама
Леді Ґаґа і Бредлі Купер

До сукні додана пояснювальна записка Сари, в якій йдеться: "Добридень, мене звуть Сара. Я покоївка Beverly Hilton. Я завжди працюю під час "Золотого глобуса" в січні щороку протягом останніх 24 років. Співачка Леді Ґаґа залишила мені сукню, яка була на ній у день вручення нагород. Я здала сукню в бюро Lost & Found 8 січня 2019 року. Після законного терміну, виділеного, щоб загублену річ забрали, співробітники служби подарували мені вбрання – і сьогодні я хочу продати його на аукціоні".

Леді Ґаґа в сукні Valentino Couture

Поки сукня все ще перебуває серед лотів і на неї претендують два колекціонери. Найвища ціна із запропонованих – $9 680. За попередніми підрахунками Nate D. Sanders, ексклюзивне вбрання може продатися за ціною від $20 000 до $40 000. Представники Valentino не прокоментували ситуацію.

Леді Ґаґа в сукні Valentino Couture

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.