До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Вікторія Бекхем представляє три аромати, натхнені особистим життям

Британська дизайнерка Вікторія Бекхем презентує три унісекс-аромати, присвячені часу, проведеному наодинці з чоловіком, футболістом Девідом Бекхемом — Portofino ’97, Suite 302 і San Ysidro Drive.

Три дебютні аромати Вікторії Бекхем, кожен з яких присвячений певній епосі її життя
Три дебютні аромати Вікторії Бекхем, кожен з яких присвячений певній епосі її життя

Реклама

Вікторія Бекем віддає перевагу чоловічим ароматам, як-от тютюн і замша. "Улюблена квітка у нас з Девідом — гіацинт. І я люблю жимолость", — каже вона. Створені на основі особистого досвіду, дебютні аромати від її однойменного бренду були розроблені вручну парфумером Жеромом Епінеттом. Кожен парфум містить нотки, які дизайнерка асоціює з епохами її добре задокументованого життя. Розлиті в шикарні флакони, вони отримали інтригуючі назви — Portofino ’97, Suite 302 і San Ysidro Drive. Чіткий і енергійний Сан-Ісідро-Драйв названий на честь вулиці Беверлі-Гіллз, куди родина Бекхемів переїхала 2007 року. Вона згадує: "Це був час зцілення. Це нагадує мені Малібу, походи та серфінг з дітьми. Життя, яке ми там мали".

Suite 302 — назва аромату символізує готельний люкс у Парижі — створює атмосферу бурхливих подорожей до французької столиці з Девідом, спонукаючи згадати кадри з таблоїдів початку 2000-х років. "Я пам’ятаю, як я одягла леопардову баску з фіолетовою мереживною мініспідницею, вийшовши з The Ritz, коли мене переслідували папараці, — коментує вона. — Це було розкішно. Це було гламурно".

У дитинстві Бекхем збирала порожні пляшки аромату Chanel No5, подаровані подругою її матері. "У 1980-х я спостерігала за своєю матір’ю перед обідом. Я думаю, що звідси почалася моя любов до краси та ароматів". Незадовго до того, як було створено гурт Spice Girls, вона працювала в парфумерному цеху в House of Fraser в торговому центрі Lakeside.

Вікторія Бекгем. Фото: Стівен Кляйн
Вікторія Бекгем. Фото: Стівен Кляйн

У 2008 році знаменитість заснувала бренд Victoria Beckham. "Я думаю, що люди відчувають себе частиною нашої історії, — каже вона. — Вони пам’ятають, як ми сиділи на тронах, коли одружилися. Вони пам’ятають, коли в нас народився Бруклін. Вони були в цій подорожі з нами". У липні цього року подружжя відсвяткувало 24-ту річницю весілля.

До речі, початок їхнього роману відображено в ароматі Portofino ’97. Через три місяці знайомства вони забронювали номер у Splendido, легендарному готелі на вершині скелі. "Я пам'ятаю, як Девід лежав на ліжку, і я відкрила двері, які виходили на море, і це було так захопливо. Я ніколи раніше не відчувала нічого подібного. Я ніколи, ніколи цього не забуду, — коментує Вікторія.

За матеріалами vogue.co.uk.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.