До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

8 ідей подарунків краси від українських брендів

Обираючи подарунки, радимо підтримувати українське. Зібрали засоби та артоб'єкти, які абсолютно точно варті уваги.

Адвент-календар краси, ЦУМ

Календарі краси випускають всі розкішні універмаги світу, і ЦУМ — не виняток. Цьогорічне наповнення адвенту — люксові засоби Armani Beauty, Biotherm, YSL Beauty, Lancôme. Цьогоріч він має шалену популярність. Точніше, мав: його розкупили за одну ніч. Схоже, на наступний рік варто записуватися в лист очікування.

Реклама

Candor Place

Candor Place пропонує адвент-календар секс іграшок, який доречний до будь-якого свята, якщо бути відвертими. Він містить 13 секс-іграшок, серед яких 4 бестселери Satisfyer, 5 засобів для інтимного догляду та лубрикантів, 6 аксесуарів для ігор в легкій БДСМ-естетиці.

Адвент-календар краси, Mister Scrubber

Адвент-календар Сosmogram від українського бренду Mr.Scrubber містить не лише мініатюрні, а й повнорозмірні версії засобів. Скраб для тіла з ефектом сяяння заслуговує на окрему згадку: воно не ліше полірує шкіру, а й лишає по собі золоте сяйво.

Адвент календар краси, Holly Skin

У цьому адвент-календарі — 12 засобів: якщо почати завтра, то розпакувати останній сюрприз з нього можна рівно в новорічну ніч. У складі адвенту — повнорозмірний зволожувальний гель для миття рук і тіла Tahiti Sunset, відлущувальна пінка для обличчя з гліколевою кислотою й екстрактом кленового соку, засіб для зняття макіяжу з очей зволожувальна маска для обличчя з гіалуроновою кислотою, кислотний тонік, крем для тіла, крем для рук та ще декілька бестселерів бренду.

Сироватка з ретинолом, Mamash Organic

Ретинол — інгредієнт у догляді за шкірою, дія якого добре вивчена та доведена клінічно. Засіб швидко оновлює шкіру — в Mamash кажуть, що перший результат від застосування сироватки для обличчя Encapsulated Retinol помітний вже через 7 днів. Наразі у бренду діють різдвяні знижки.

Подарунковий набір, Mon Mou

Розкішний Mon Mou Soft Silk Set — набір для догляду за волоссям, який потішить абсолютно всіх жінок, які мають красиве волосся або піклуються про нього. До набору входять рушник для волосся Soft Silk Turban, наволочка Soft Silk Pillowcase, рушник для обличчя Soft Silk Towel, об’ємна та тонка гумка Silk Scrunchie та обруч, з яким зручно робити маски для обличчя. Всі продукти виготовляються зі 100% високоякісного шовку або натуральних тканин. Їх рекомендує Всеукраїнська асоціація трихологів.

Українські вироби виняткової якості. Найкращі рекомендації.

Карбоксітерапія в Krasota Clinic

Японська карбоксітерапія Mediplorer — надпопулярна процедура з догляду за шкірою обличчя, яка отримала 12 патентів. Вона допомагає відновити метаболізм у клітинах шкіри та слугує бустером обміну речовин в клітках. Стимулювальна дія вуглекислоти СО2 глибоко очищує шкіру, надає обличчю свіжого, чистого кольору, насичує киснем та добре зволожує.

Подарунковий сертифікат в Sandler

Один з найкращих варіантів подарунків — це турбота. Подарунковий сертифікат до велнес-центру Sandler дозволить вашій близькій людині обрати ті послуги або процедури, про які вона мріяла, або яких потребувала. Велнес-меню в Sandler дійсно вражає: воно охоплює як класичні послуги краси, так і консультації експертів, процедури для обличчя та тіла.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.