До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Колаборація Lancôme та Лувру: це варто побачити

Паризький бренд Lancôme створив колаборацію з Лувром. Звідси з'явилася колекція макіяжу, засоби в якій навіяні творами мистецтва, а саме — дев’ятьма шедеврами з відділу скульптур, а також світлом і кольорами музею.

Реклама

Обличчями колекції стали Зендая, Аманда Сейфрід, Ая Накамура та Хе Конг. Кампанію зняв знаменитий британський художник норвезького походження Сольве Сундсбо (Sølve Sundsbø). На знімках можна побачити культові, всесвітньо відомі скульптури, від Ніки Самофракійської до Венери Мілосської.

Також в об'єктив фотографа потрапили "Німфа зі Скорпіоном" Бартоліні (1845), "Гермафродит, що спить" (римська скульптура, II ст. н.е.), Венера Арльська (римська скульптура, кінець І ст. до н. е., копія з незбереженого давньогрецького оригіналу — можливо, Праксителя), Гігея, Корінна (грецька поетеса V століття до нашої ери), Діана Габійська (мраморна копія з бронзового оригіналу, IV ст. до н. е., крило Денон). Тепер маршрути Лувром можна вибудовувати не лише за слідами "Кода да Вінчі" та відео Бейонсе, а й прямуючи за натхненням головної візажистки Lancôme.

До колекції увійшов набір для макіяжа з хайлайтером та чотирма відтінками тіней. Він вшановує скульптуру Коріни, мармутрова статуя якої зберігається у крилі Рішельє Лувру. Кожен відтінок отримав свою назву від частин крила Рішельє; Peridot, Cour Puget, Cour Carrée; від мармурового відтінку Cour Marly до рожевого Royal Palace.

У колекцію увійшла також сироватка для догляду за шкірою Advanced Génifique, лімітоване оздоблення якої відсилає до грецької міфологї. Гігія — дочка Асклепія, бога медицини, і Епіони, богині здоров'я, чистоти та гігієни. Вона втілює вираз "Kalos kagathos", який використовувався в Стародавній Греції для позначення краси і добра.

В колекцію увійшла також помада L'Absolu Rouge Drama Matte. Чотири відтінки L'Absolu Rouge Drama Matte, натхнені залами та галереями всередині Лувру, оповиті прекрасними статуями, кожна з яких є шедевром, що розповідає історію жіночої сили. На стрижені помади красується гравірування, яке імітує архітектуру Лувру, а ковпачок є колекційним і багаторазовим — він підійде для всіх помад L'Absolu Rouge.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.