До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 головних засобів краси цього вересня

Vogue.ua розповідає про п'ять найзнаковіших запусків краси цього сезону.

Крем на основі ікри

З нагоди 35-річчя Skin Caviar Luxe Cream La Prairie його формулу оновлено.

Реклама

Культовий засіб, який з'явився 1987 року, був виготовлений на основі найдорожчого, чуттєвого та рідкісного компоненту — натуральної ікри. Вчені La Prairie першими відкрили її живильні властивості та здатність стимулювати метаболізм шкіри, який уповільнюється з віком.

Skin Caviar Luxe Cream La Prairie

У La Prairie винайшли власний процес біологічної трансформації натуральної ікри, в результаті якого створили комплекс мікронутрієнтів Caviar Micro Nutrients, джерело більш ніж 300 натуральних поживних речовин, що стимулюють обмінні процеси і алгоритми в шкірі. Він прискорює обмін речовин, допомагає зміцнити структуру шкіри та запускає відновлювальні процеси, в результаті яких можна розраховувати на більшу пружність та ліфтинг-ефект.

Крем виходить у двох різних текстурах: Skin Caviar Luxe Cream — в насиченій оксамитовій, Skin Caviar Luxe Cream Sheer — в легкій невагомій.

Skin Caviar Luxe Cream La Prairie в двох текстурах: насиченій та легкій

Флакони, кобальтово-синій відтінок яких лишився незмінним (нагадаємо, це оммаж роботам художниці Нікі де Сен Фаль), тепер придатні до переробки та виготовлені з використанням переробленого скла.

Skin Caviar Luxe Cream, La Prairie

З нагоди перезапуску La Prairie влаштував колаборацію з дизайнеркою Сабіною Марселіс, яка створила імерсивний павільйон "Кобальтовий Дім".

Дизайнерка також створила лімітовану колекцію артзасобів для догляду за шкірою, які доповнюють ритуал нанесення Skin Caviar Luxe Cream (доступні тільки в деяких точках продажу).

Прем'єра павільйону "Кобальтовий Дім" відбулась у червні цього року на виставці ART Basel, а з вересня він буде представлений у всьому світі в традиційних для цієї артплатформи культурно-мистецьких локаціях.

Свіжий, але шлейфовий парфум

Знаменитий Chanel Chance з'явився 2001 року і закохав у себе мільйони людей по всьому світові завдяки своїй щасливій безтурботній аурі, що, здавалося, заряджена на успіх.

Chanel Chance Eau Fraîche Eau de Parfum

В 2023-му майстер-парфумер Chanel Олів'є Польж переосмислив туалетну воду Chance Eau Fraîche, яка зберегла чарівну легкість туалетної води зі шлейфовим, стійким характером Eau de Parfum. Доповнити свіжість інтенсивністю — завдання, з яким нащадок Жака Польжа впорався на відмінно.

Chanel Chance Eau Fraîche Eau de Parfum

Замість того, щоб просто "підкрутити" концентрацію на максимум, парфумер створив практично новий, але добре впізнаваний аромат. Цитрусовий акорд став бадьорим, не втративши своєї первісної соковитості; жасмин — більш насиченим та інтенсивним; акорд тикового дерева надав аромату амбрового звучання. Ідеально для того, щоб подарувати радість першим осіннім дням.

Chanel Chance Eau Fraîche Eau de Parfum

Кислотний лосьйон

Засоби такого класу люблять за їхню здатність швидко змінювати зовнішній вигляд шкіри. Вони миттєво розчиняють мертві клітини епідермісу та очищують пори. Як це працює? Ліпофільні молекули саліцилової кислоти роблять шкірне сало менш густим, внаслідок чого себум не перетворюється на пробки, а вільно виходить на поверхню шкіри.

Щоденний незмивний лосьйон-ексфоліант Liquid Resurfacing Solution, HydroPeptide

Крім цього, вони балансують надлишкову жирність шкіри, освітлюють плями постакне та пігментацію, протидіють фотостарінню (знебарвлення, лінії й зморшки та втрата еластичності).

Щоденний незмивний лосьйон-ексфоліант Liquid Resurfacing Solution, HydroPeptide, містить 2% саліцилову кислоту та потужні антиоксиданти. Він помітно покращує тонус та текстуру шкіри і не руйнує її бар’єрну функцію.

Щоденний незмивний лосьйон-ексфоліант Liquid Resurfacing Solution, HydroPeptide

Якщо коротко, то восени такий лосьйон потрібен всім, включно з власниками схильної до вугрів, почервоніння, жирної та старіючої шкіри. Є застереження: його не можна використовувати при вагітності та при чутливій шкірі. Також лосьйон протипоказаний людям з алергією на аспірин.

Щоденний незмивний лосьйон-ексфоліант Liquid Resurfacing Solution, HydroPeptide

Бритва для всіх ділянок тіла

Італійський бренд Fler відстоює право чоловіків та жінок голитися або відпускати волосся. Але, якщо якісь ділянки тіла потребують гоління, то варто використовувати найкращі засоби. Бритва Fler виходить у трьох кольорах і жодним чином не навіює асоціацій з одноразовими повсякденними станками.

Бритва Fler

Алюмінієва бритва ніжна до шкіри, а використання пластику в ній мінімізовано. Ручку можна обрати в одному з трьох кольорів: яскравому Sicily, металізованому Blush або елегантному Pine. Її можна закріпити на стіні завдяки кріпленню, що йде в комплекті.

Супергострі, ніжні, точні леза FAB 5 виготовлені з першокласної шведської нержавіючої сталі, а змащувальна смужка збагачена алое вера, олією жожоба та вітаміном Е, щоб не допустити подразнення та почервоніння шкіри. У бритві реалізована технологічна новинка Rola-Tek — це система направлення лез, яка перетворює тертя на ковзання і ефективно справляється з різноманітними типами волосся.

Бритва Fler у відтінку Pine

Зволожувальний ультрапігментований блиск

Легенда макіяжу, помада Rouge Dior, створена в 1953 році, продовжує тріумфальне завоювання світу. Її нова ітерація — стійкий яскравий блиск Rouge Dior Forever Liquid у лаковому покритті.

Блиск Rouge Dior Forever Liquid

За ці трансформації відповідає Пітер Філіпс, креативний директор з макіяжу Dior. Він продовжує поєднувати непоєднуване. Цього разу він схрещує ультраблиск із яскравим кольором. Найпарадоксальніше — формула стійка, тобто не просто тримається протягом 12 годин, а ще й залишає мінімальні відбитки — на бокалі з водою чи на маківці дитини. Вишенька на торті — це здатність засобу зволожувати губи протягом 8 годин.

Блиск Rouge Dior Forever Liquid

Тут застосована двофазна формула, яку потрібно струшувати протягом 5 секунд перед нанесенням. Дві фази призначені для стійкого блиску та ультрапігментації. Окремий wow-фактор — аплікатор у формі пелюстки.

Виходить 8 ультрапігментованих, яскравих відтінків, серед яких знаковий колір Dior — червоний 999. Це ідеально збалансований червоний, який пасує всім. Три дев'ятки в номері — данина першим двом помадам, випущеним Крістіаном Діором, №9 і №99.

Блиск Rouge Dior Forever Liquid №999

Універсальний палісандровий відтінок №720 Icone — це ідеальне поєднання коричнево-рожевих і синіх пігментів.

Блиск Rouge Dior Forever Liquid №720

Коричнево-червоний 840 Rayonnante — це червоний, підсилений коричневим відтінком, елегантний і яскравий.

Блиск Rouge Dior Forever Liquid №840

100 Nude Look — м’який бежевий, підкреслений відтінком рожевого для сучасної інтерпретації кольорів, данина революції New Look greige 1947 року.

Блиск Rouge Dior Forever Liquid №100

200 Nude Touch — теплий бежевий нюд, елегантний і позачасовий, який додає завершальний штрих будь-якому образу.

Блиск Rouge Dior Forever Liquid №200

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.