До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 засобів краси, про які ви має знати цього місяця

VOGUE UA обирає засоби краси, які надихають та видаються справжнім об'єктом бажання. Це на додачу до того, що вони напрочуд прикладні

Лаки [майже] в кольорах українського прапору

Chanel оновили колекцію лаків для нігтів Le Vernis, яка зараз налічує 24 відтінки, 17 з яких є абсолютно новими. Не всі знають, але Chanel — один з небагатьох брендів краси в світі (точніше, один з двох), який має власну лабораторію кольору. Це частково пояснює, чому колекції макіяжу Дому завжди мають шалений успіх, а окремі відтінки стають предметом полювання та перепродажів на онлайн-аукціонах. Частково про це ми розповідали тут.

Реклама

Chanel пропонує ловити власний настрій — та транслювати його за допомогою лаку для нігтів. Зайвим буде зазначати, що наше улюблене комбо і настрій щодня — #IseeUAflag, приглушені жовтий та сіро-блакитний.

Лаки Le Vernis відтінків 125 Muse та 129 Ovni, Chanel

Бальзам для губ, рук, тіла

Dior випустив справжній WOW-засіб — бальзам, який підходить для рук, кутикул, для тіла, для обличчя тощо. Неймовірної краси паковання зручно лягає в руку. Це той засіб, який тішить марнославство та заслуговує на почесне місце на робочому столі, в машині або в сумці. У формулі — 95% інгредієнтів натурального походження.

Бальзам для губ, рук, тіла Le Baume, Dior

Літній парфум

L’eau Kenzo — один з легендарних ароматів Kenzo. Він з'явився в 1996 році (тоді він мав назву L'Eau par Kenzo та містився в прозорому флаконі-камінці). Вода (l'eau) – ключовий елемент життя, який не має кольору або запаху, проте життя без нього неможливе. Геніальний парфумер Олів'є Кресп наповнив воду Kenzo свіжим, злегка фруктовим, впізнаваним звучанням.

Цього літа виходить версія L'Eau Kenzo Sunlight, яку ми не можемо оминути за очевидних (жовто-блакитних) мотивів. Проте аромат цікавий сам по собі: він сповнений літніх променів сонця, яке символізує оновлення світу та природи. Кресп такж працював з лотосом, який він вирішив оточити квітами османтуса — рідкісної азійської квітки з фруктовим підтоном. Османтус квітне всього кілька тижнів на рік. Його звучання підкреслене нотою бергамоту та благородного кедру.

L’eau Kenzo Sunlight, Kenzo

Візуальне оформлення, в якому ми бачимо кольори українського прапору, навіяне зображенням хвилі Канаґава, створеної на гравюрі японським митцем Хокусай.

"Під хвилею Канаґавського моря"

До речі, принт на коробці (це відсилання до японського прапора) надрукований веганським чорнилом.

L’eau Kenzo Sunlight, Kenzo

Моделювальний крем для тіла

Влітку будь-які проблеми з лімфодренажем особливо помітні через спеку, яка може провокувати затримку води в організмі. Італійський бренд Collistar, який виробляє одні з найкращих засобів з догляду за шкірою тіла, випустив Anticellulite Thermal Cream на основі термальної води, збагаченої екстрактом шавлії. Він діє на "апельсинову шкірку", відкладення жиру та таку шкіру, що втратила тонус.

Крем для тіла Special Perfect Body, Collistar

Так, "боротися з целюлітом" is so last season, проте, коли є засіб, що тонізує, розгладжує, підвищує пружність та стимулює мікроциркуляцію, гріх ним не скористатися. До речі, засіб можна використовувати і вагітним.

Сонцезахисний крем Sunscription Dark Spot Defence SPF50, Instytutum

Цей сонцезахисний крем з дією, спрямованою проти пігментації, став сенсацією соцмереж: його можна побачити в усіх інстаграм-екаунтах. Цілком можливо, це заслуга маркетингової команди бренду, проте команда VOGUE UA наразі тестує засіб, щоб на власному досвіді переконатися, як насправді працює tinted-ефект та безпечні сонцезахисні фільтри нового покоління.

Sunscription Dark Spot Defence SPF50, Instytutum

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.