До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

4 нові засоби з ефектом відпустки, які слугуватимуть вам дуже довго

Бронзер та хайлайтер — засоби краси, які дехто вважає надлишковими. Проте ефект, який вони дають, — перевершує сподівання: вони змінюють шкіру миттєво, надаючи їй вигляд "щойно з відпустки" — і неважливо, скільки годин вночі вдалося поспати через повітряні тривоги. До того ж, це інвестиція на роки: завдяки сучасним текстурам "люксових" засобів вони наносяться надтонким шаром і слугують дуже довго.

Нагадаємо загальні правила користування бронзером.

Реклама
  • Його наносять на частини обличчя, що відкриті сонцю (вилиці, верхня частина лоба, спинка носу, частина підборіддя, що видається).
  • Бронзер можна використовувати як All-In-One засіб, торкаючися ним повік та губ.
  • Візажисти Guerlain радять наносити бронзер, починаючи із середини лоба, рухатися пензлем крізь скроні, повз скули, а потім — по нижній частині щелепи, наче малюючи на обличчі "трійки":
  • Бронзер можна наносити на гомілки та ключиці, або на живіт, який зазвичай видається найблідішою ділянкою тіла.

Ми обрали чотири засоби, які надають літнього сяйва шкірі. Пообіцяйте собі користуватися ними і взимку: вони нагадуватимуть про літо похмурими днями.

Крем-гелевий бронзер Les Beiges в дорожньому форматі, CHANEL

Серія LesBeiges виходить в CHANEL з 2013 року. Це колекція засобів, які надають ніжного засмаглого відтінку шкірі. Як і всі засоби Дому, вони певною мірою є оммажем легендарній Мадемуазель Шанель. У цьому конкретному випадку — її любові до засмаги та здорового кольору шкіри.

Кремовий "дорожній" бронзер напрочуд зручний у користуванні: пласка шайба вміщується в косметичку чи кишеню, а текстура лягає ніжно та легко розтушовується. Світловідбивальні частинки надають здорового вигляду шкірі.

Важливо: якщо наносити засіб пласким пензлем, можна скульптурувати обличчя.

Prisme Libre Highlighter відтінку Organza Or, Givenchy

Два відтінки рожевого золота, два відтінки 24 К золота змішуються, щоб утворити природне, спокійне сяйво. Ці пудри-"прізми" з чотирьох секцій — один з тих чудових it-засобів Givenchy, завдяки яким бренд знають в усьому світі.

Засіб дуже легко наносити пуховкою, що йде в комплекті, проте для ніжнішого сяйва радять використовувати пензель.

Пудра бронзер Diorskin Forever Natural Bronze відтінку 004, Dior

Будемо чесні, перший імпульс до купівлі — це футляр з канви, прикрашений принтом, що видсилає до традиційного вбрання човнярів. Але є і ще дещо: склад DiorForeverNaturalBronze на 95% складається з мінеральних пігментів. Склад також збагачений екстрактом дикої фіалки та зволожує шкіру.

Пудра-бронзер Terracotta Flower Blossom, Guerlain, лімітований випуск

Guerlain був першим брендом краси, який запровадив у постійний обіг бронзери. Серія Terracotta (до речі, це найпопулярніший бронзер в Європі, відповідно до статистики) цього літа вийшла в лімітованому варіанті: прикрашена квітами та зображенням бджоли в наївному стилі. Тут поєднались творчі енергії Віолетт, директорки з макіяжу Guerlain, та ілюстраторки Лаури Гульшані, яка робить малюнки для модних журналів та фешн-шоу.

Квіти на поверхні бронзера — не випадковість: їхні кольори можна змішувати з основним золотавим тоном — і отримувати власний відтінок, що підсвітить шкіру.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.