До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

У ногах правди немає: тренди педикюру весна 2020

Сезон відкритого взуття й голих ніг у розпалі. З послабленням карантину стали доступні походи в салон і прогулянки у відкритому взутті. Мріємо про сексуальні босоніжки й вивчаємо ідеї для літнього педикюру.

Alexander McQueen
Темні основи

Похмурі відтінки лаку — чорний, темно-синій, іноді з домішками переливних частинок, — завжди чудовий вибір. Коли потрібно, вони мають неформальний вигляд, коли потрібно — додають драми образу.

Реклама

<b>dark colors pedi ss2020</b>

Боса нова

"Босі" ноги з нігтями без жодного покриття (або з прозорим лаком) — неймовірно сексуальний вибір. І, головне, поєднується з будь-яким взуттям і одягом. На пляж? — Так. З вечірнім взуттям? — Так. На спинці ліжка в поєднанні з піжамою? — Тричі так.

<b>nude pedi ss2020</b>

У тон взуття

Як ми могли забути про цей простий і ефектний прийом? — лак у тон взуття має вигляд ідеальної деталі, завершального елементу образу. Тим, у кого багато взуття різних відтінків, можна тільки порадити міняти лак частіше. Наші друзі з luxury-студій професійного педикюру Bastien Gonsalez наполягають, що лак не має жити на нігтях довше ніж 3-4 дні. І просять забути про стійкі покриття.

<b>в тон обуви педи ss2020</b>

Red Alert

Рівень небезпеки — червоний, ніби натякає нам яскравий відтінок педикюру. Такий могли б носити pin-up героїні. Ідеальна компанія червоному, як пожежна машина, лаку, — кокетливі туфлі, як на шоу Dolce & Gabbana, Valentino і Michael Kors.

<b>pinup red pedi ss2020</b>

Бузок квітне

Лілові й бузкові відтінки несподівано набули популярності на весняних подіумах. Добре забутий колір лаку для нігтів має симпатичний і небанальний вигляд.

179703

Іриски й молочні

Молоко в усіх варіаціях, від топленого до карамелізованого, — безумовний фаворит nail-майстрів. Toffee-манікюр носять на руках, поєднуючи кілька компліментарних відтінків заданої гами; настала черга toffee toes.

<b>toffee pedi ss2020</b>

Think Pink

Рожевий може мати суперефектний вигляд. Яскравий особливо виграшно поєднується із засмаглою шкірою; блідий blush додає сексуальності.

<b>pink pedi ss2020</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.