КУПИТИ КВИТКИ

Приховані перли: загадковий манікюр на шоу Mugler весна-літо 2025

На шоу Mugler в Парижі зіркова майстриня манікюру Сільві Макміллан продемонструвала новий погляд на манікюр весна-літо 2025, який не залишиться непоміченим

Поміщати прикраси під відрослу частину нігтів — ідея в цілому не нова: згадаймо манікюр авторства Мей Каваджирі, про який ми писали тут. Тоді Мей поєднала перлинки з відполірованим хромовим покриттям.

Реклама.

Можна було б подумати про наслідування ідей, але Сільві виклала в інстаграмі свою роботу 2020 року, яку теж робила для Mugler. Тоді під кінчиками нігтів також ховалися перлинки. Тільки в останній роботі вона використала чорне матове покриття, на фоні якого таємничий блиск перлів мав особливо гарний вигляд.

Сільві — визнана фігура в індустрії краси. Вона входить до британської Ради краси, називає себе nail-техніком, а не манікюристкою, не любить говорити про тренди та не бачить меж, коли експериментує з нігтями. В її творчому доробку — нейл-арт для Miu Miu, Burberry, Etro та Off-White, а в черзі клієнток — Розалія та Белла Гадід.

Загалом, нігті з перлинками можна вважати найромантичнішою роботою з усіх.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.