КУПИТИ КВИТКИ

Новий манікюр Гейлі Бібер сповіщає про прихід осені

Коричневий манікюр — ідеальний вибір на осінь 2024.

Настала осінь — і що може бути кращим способом зустріти нову пору року, ніж ідеальний манікюр? Гейлі Бібер вчинила саме так — і обрала для свого манікюру шоколадно-коричневі відтінки. Фото в інстаграмі красномовно свідчить, що вона дійсно "готова до осені".

Реклама.

Завершення літа стало початком нової глави життя для моделі, підприємниці та інфлюенсерки, яка наприкінці серпня народила сина Джека Блюза Бібера.

Щоб відзначити цю подію, Бібер доповнила свій вишуканий глазурований коричневий манікюр золотою каблучкою з написом "Мама", яка пасувала до її приголомшливої обручки.

Коричневий колір лаку випромінює затишок, а також гармонійно вписується у більшість осінніх образів.

Коли спробуєте покриття, як у Гейлі (Зола Ганзорайт, манікюристка зірки, зізнається, що змішала 5 відтінків коричневого), занесіть у свій вішлист більш насичений шоколадно-коричневий, або відтінок шоколадного фондану. Всі вони натякають на улюблені десерти та піднімають настрій.

Текст: Ranyechi Udemezue
За матеріалами vogue.co.uk

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.