До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Потрібно й достатньо: секрети ідеальних нігтів

Здорові нігті завжди в моді — з їхньою красою не може конкурувати жоден "френч", жоден дизайн, жоден гель-лак. Але така естетика потребує праці й щоденних зусиль. Про те, як підтримувати здоров’я нігтів, розповідає Вікторія Колодій, засновниця й креативна директорка мережі MVK.

Ознаки здорових нігтів

Серед головних ознак здорових нігтів — наявність глянсової, рівної нігтьової пластини ніжно-рожевого кольору, без деформацій, і рівномірних, яскраво виражених лунок півмісяцем.

Реклама
Догляд

Є два способи догляду, які допомагають підтримати красу й здоров’я нігтів: домашній і салонний. У домашніх умовах варто регулярно використовувати лікувальне покриття. Сьогодні є безліч брендів, які пропонують широкий асортимент лінійок лікувального покриття; ринок перенасичений. Немає сенсу скуповувати всі новинки й тестувати їх на собі. Перш ніж зупинити свій вибір на певному продукті, краще проконсультуватися з фахівцем у салоні. Я довіряю перевіреним виробникам, продукцію яких випробувала й схвалила особисто.

Рекомендую лінійку Nail Envy від OPI. Кожний засіб — для розв’язання конкретної проблеми: від універсальної формули з кальцієм, вітаміном Е та протеїном пшениці до лікувальних формул для догляду за чутливими, м’якими, сухими й ламкими нігтями. Якщо системно використовувати лікувальне покриття, можна добре зміцнити й відновити нігті, забезпечити їм живлення. Схема така: 7 днів поспіль наносити покриття за принципом: перший день — два шари, третій і п’ятий — ще один шар; на сьомий — зняти чотири шари й перекрити заново.

Олійка для кутикули — незамінний beauty-атрибут у косметичці й #mustdo для догляду. Вона має захисні властивості, запобігає задиркам, підтримує манікюр в естетичному вигляді.

Олійка для нігтів і кутикул Nail & Cuticle Oil, French Girl Organics

Підживлена олійками кутикула — гарантія того, що наступні процедури манікюру не спричинятимуть дискомфорту ані для клієнта, ані для майстра. Адже з такою кутикулою легше працювати.

Відновлювальна багатофункціональна олійка для шкіри, волосся й нігтів The Renewal Oil, La Mer

Грамотний догляд за нігтями передбачає догляд за шкірою навколо нігтя. Її треба зволожувати, підживлювати, захищати від зовнішніх чинників. Згодяться креми й гелі. Конкретні бренди порадить фахівець у салоні, відповідно до стану шкіри та свого досвіду.

Найпопулярніші салонні системи для догляду — IBX і японський манікюр. Система IBX впливає безпосередньо на глибинні шари нігтьової пластини, "склеює" їх між собою і робить нігті міцнішими. До того ж вона стимулює ріст нігтів і усуває різні ушкодження — ламкість, розшарування, лущення, білі цятки.

Система відновлення для нігтів, IBX

Більше краси — в Instagram @vogueua_beauty.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.