До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Jelly Nails: тренд манікюру, що повернувся з минулого

Jelly Nails манікюр, який особливо ефектний на сонячному світлі. Інстаграмний і такий, що привертає увагу, повний любові до життя і почуття гумору. Надихаємося прикладами nail-арту провідних майстрів світу.

У своєму надмірному прояві цей тренд колись був відомий як "акваріумний дизайн". Його обирали люди зі своєрідними естетичними уявленнями про прекрасне; дуже скоро словосполучення "акваріумний дизайн" стало мемом (і синонімом кітчу). Багато що змінилося, коли на світовій nail-сцені з'явилися майстри (переважно азіатського походження), яким вдалося перетворити дизайн нігтів на явище, що межує з артом.

Реклама

Нігті-вітражі, як у Чона Ледженда, нігті-льодяники, як у Джесіки Вошік або нігті, що імітують муранське скло, як у FUEGO Nails: фантазія майстрів nail-art не знає меж. Наш лідер Unistella, яка розмістила цілі океанічні інсталяції на площі в 1 квадратний сантиметр.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.