До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Al Fresco — новий тренд манікюру літа 2024

Перебування на природі покращує настрій: наукові дослідження доводять, що ті з нас, хто проводить більше часу біля моря чи серед дерев, — щасливіші та здоровіші, ніж ті, хто цього не робить. Жодних наукових даних щодо мотивів природи на нігтях не існує, втім, вони покращують настрій.

Тренди в манікюрі приходять і йдуть, але у випадку з зірковою майстринею Золою Ганзорайт (@nailsbyzola в інстаграмі), вони залишаються довше. Нагадаємо, це саме вона ввела в моду глазуровані нігті як у Гейлі Бібер у 2022.

Реклама

Сьогодні Зола робить ставку на нейларт, натхненний природою. Або манікюр Al, як ми його називаємо.

Знаменитості (та їхні майстри з манікюру) експериментують із малими формами, симпатичними, намальованими вручну візерунками на нігтях. Вони надихаються рослинними мотивами, від тих, що можна побачити на місцевому фермерському ринку, до тих, що зустрічаються в місцевому парку.

Так, Гейлі Бібер нещодавно хизувалася вишнями, чорницями та морквою на прозорих "голих" нігтях. Вагітна первістком, Гейлі надає перевагу дивовижному манікюру, натхненному природою. Раніше вона демонструвала квітковий дизайн: ромашки на рум’яно-рожевому тлі, де кожна квітка була підкреслена "діамантом" в центрі.

Навіть Кайлі Дженнер, відома своїм вибагливим підходом до краси, схилилась до Al Fresco. Для Кайлі зіркова майстриня Зола Ганзорайт вручну намалювала комах, включаючи хробака та сонечко на тлі "френчу" з блідо-жовтими кінчиками. "Хробачок — мій улюблений", — зазначила королева імперії краси.

Інші варіанти трактування тренду – квіти (наприклад, тривимірні гелеві орхідеї від Imarni та мікроквіти від Betina Goldstein), птахи і дерева.

Текст: Hannah Coates За матеріалами vogue.co.uk

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.