До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 головних трендів педикюру в сезоні весна-літо 2024

Обираємо 5 трендів педикюру в сезоні весна-літо 2024

Червоний

Casadei

Червоний — класика педикюру. Цього літа можна обирати підтон в життєствердній гамі: відтінки кумквату, сицілійського апельсина, мандарина створюють настрій.

Реклама

Чорний

Dion Lee

Чорний — не найочевидніший вибір для літа, втім, завжди має ефектний вигляд, особливо в поєднанні зі взуттям в тон. Мікротренд сезону: обирати фінішне покриття відповідно до матеріалу босоніжок. Лаковане взуття — із суперглянцевимтопом, матове — з матовим.

Jean Patou

Бургунді

Gaurav Gupta Couture

Педикюр у вишуканому відтінку бургундського пасує до всіх відтінків шкіри. Складний, в міру драматичний, але одночасно невимушений, — це чудова альтернатива звичним червоним лакам.

Хмарний мікрофренч

Про хмарний мікрофренч ми знаємо від зіркової майстрині Бетіни Гольдштейн. Фактично такий вид покриття імітує природні здорові нігті та рівний, акуратний відрослий край. Універсальний і безпечний вибір.

Dior Couture

Прозорий

Michael Kors

Тренд, який залишається на піку вже безліч сезонів поспіль.

Щоб нігтьова пластина мала більш доглянутий вигляд, можна вдаватися до полірування в японській техніці. Детально про цей вид догляду VOGUE писав тут.

Juana Martin Couture

Для особливих випадків можна скористатися хайлайтером або олією для тіла, щоб надати ступням більш доглянутого вигляду.

Zuchair Murad

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.