До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 найкращих ідей манікюру від майстрів зі світовим ім'ям

Vogue.ua зібрав 5 ідей новорічного манікюру від найвідоміших майстринь світу. Питання, який манікюр обрати на Новий рік, вважайте, вирішено.

Зелений дракон

Покриття, яке імітує луску дракона, — абсолютний фаворит. Snake Skin Bubble Technique, називає його майстриня. Вона використовує мильну піну для створення цього малюнку на нігтях.

Реклама

Black Tie

Ми вже встигли забути цей термін з мирного життя, яким позначають дрескод вечірки. Black Tie — найбільш урочистий з усіх: смокінг для чоловіків, сукня в підлогу — для жінок. Цей манікюр пасуватиме до найвишуканішого вбрання. Бетіна Гольдштейн, манікюристка з Лос-Анджелеса, відтворила його за допомогою лаків Le Vernis з різдвяної колекції макіяжу Chanel: Tuxedo, White Silk та Sequins.

Червоний Glazed Doughnut

На перший погляд, класика: червоні нігті, овальна форма. Втім, все складніше, ніж здається. Для Селени Гомес зірковий манікюрист Том Бачік обрав витончену форму подовжений мигдаль (більше про форми нігтів читайте тут), а до червоного відтінку застосував сяйливу пудру, яку зазвичай прозаїчно іменують "втирка". Подібне покриття неймовірно виблискує у штучному світлі та вогниках свічок.

Перли та синій Іва Кляйна

Достеменно невідомо, якими саме витворами мистецтва надихалась Александра Телекі, коли створювала цей дизайн, але за бажання в ньому можна прочитати відсилки до "Зоряної ночі" Ван Гога та синього Іва Кляйна. А може, це алюзія на Вермеєра та його "Дівчину з перловою сережкою".

Льодяні брили

Нова хвиля модного манікюру — нігті неправильної форми та об'ємне асиметричне покриття. Загострює будь-який образ.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.