До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Yves Saint Laurent Beauty відкрили сад у Марокко

На початку травня 2019 року Yves Saint Laurent Beauty відкрили в Марокко водночас інноваційний і соціально значимий парк The Ourika Gardens. До цього місця слід придивитися уважніше, адже воно є очевидним джерелом натхнення у питаннях створення макіяжу і догляду за шкірою.

The Ourika Gardens у Марокко. Photo: Nadim ASFAR

Yves Saint Laurent Beauty створили в Марокко неймовірно красивий парк Ourika Gardens, де дизайнер Ів Сен-Лоран колись черпав натхнення для своїх проєктів. Для створення саду знадобилося чотири роки, допомога ландшафтних дизайнерів, вчених і фахівців з аграрної культури, щоб в ідеально спроєктованому парку прижилися тисячі троянд, лимонних дерев та ірисів; 40 видів рослин живуть там у гармонії. У підсумку цей парк став невичерпним джерелом натхнення для очей та ідеальним місцем для вирощування рослин і квітів, необхідних для створення косметичних засобів для догляду за шкірою і косметики бренду.

Реклама

"Тут є улюблені рослини Іва Сен-Лорана, які входять до складу деяких продуктів бренду. Є й інші рослини, як-от жасмин, герань і вербена, бо Ourika Gardens – місце не лише для споглядання, а й для наукових досліджень", – пояснили ландшафтні дизайнери Ерік Оссар і Арно Мар'єр.

У чому соціально відповідальний підхід Yves Saint Laurent Beauty?

Крім інноваційного простору, повністю присвяченого науковим дослідженням, Yves Saint Laurent Beauty підтримує марокканських жінок, допомагає їм удосконалювати професійні навички і працювати над поліпшенням якості їхнього життя. З опорою на принципи соціальної відповідальності 2015 року бренд зібрав кооператив з 32-х жінок для догляду за рослинами. "Я особливо пишаюся ентузіазмом, пов'язаним з цією програмою в регіонах серед жінок. Ще чотири кооперативи створили з моменту початку роботи першого. Дохід, отриманий зі збору врожаю календули і оливок, допоміг матерям відправити своїх доньок до школи", – розповіла Аміна Ель Хаджамі, директорка проєкту High Atlas Foundation.

<b>The Ourika Gardens в Марокко</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.