До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Помади Charlotte Tilbury на честь королеви Єлизавети й герцогині Кетрін

Улюблений візажист Кім Кардашян вирішила наочно продемонструвати, як зробити королівський макіяж за хвилину. Для чого випустила три нових відтінки помад, створюючи які Шарлотт Тілбері надихалася б'юті-образами королеви Єлизавети й герцогині Кембриджської.

Герцогиня Кембриджська

У результаті ніжно-рожевий відтінок nude (The Duchess) дістався герцогині Кембриджській. Кетрін ніколи не славилася занадто яскравим макіяжем губ, вважаючи за краще пастельні й нейтральні тони. Для королеви Єлизавети Другої були створені відразу два кольори.

Реклама
Королева Єлизавета Друга

Відомо, що в молоді роки королева не могла обійтися без яскраво червоної помади. Це спостереження й наштовхнуло Шарлотту Тілбері на створення відтінку Legendary Queen. У більш пізній час Єлизавета Друга стала використовувати помади глибоких винних відтінків. Тілбері відзначила цей факт помадою The Queen насиченого кольору бургунди.

Королева Єлизавета Друга

<b>помады королевы</b>

5 фактів про Шарлотту Тілбері

Винаходи

Шарлотта розробила десять б'юті-образів на всі випадки життя, відзняла їх на одній моделі (до речі, це була українка Соня Горєлова). І придумала продавати всі необхідні для їх створення кошти комплектами. Дуже зручно: total beauty look.

Радости

Тілбері не належить до числа б'юті-снобів. Вона каже, що насолоджується всіма можливостями, які дає професія: першою тестувати новинки макіяжу задовго до того, як вони з'являться на полицях, вигадувати нову косметику, веселитися на вечірках, працювати з кращими фотографами, включаючи Маріо Тестіно, Крейга МакДіна, Енні Лейбовіц, Віллі Вандерперре та інших.

Почерк

Тілбері не намагається змінити своїх клієнток до невпізнання, вона просто підкреслює їхні сильні сторони (захоплені коментарі вдячних зірок в її Instagram – звичайна справа). У макіяжі вона найчастіше виділяє очі й каже, що навіть найкрасивіше обличчя тільки виграє, якщо на ньому буде хоч трохи косметики.

Підхід

На відміну від колег, які вибирають уніформу – щось просте й непомітне, – Шарлотта завжди одягнена яскраво: сукні, що підкреслюють фігуру, високі підбори. Вона фарбується з 13 років й вважає макіяж секретною зброєю, засобом, що піднімає самооцінку.

У макіяжі

Коли Аліша Кіс оголосила рух #nomakeup, Тілбері відкрито заявила, що не збирається його підтримувати. Більше того, це саме вона навчила Кім Кардашян фарбуватися на ніч. Шарлотта й сама спить в макіяжі – спеціально фарбується на ніч, щоби мати більш сексуальний вигляд.

Читайте також:

Детали: весенняя коллекция макияжа Lancôme French Temptation​

Бьюти-образ дня: Lancôme для Lake Studio осень-зима 2018/19​

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.