До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Святковий образ та сяйлива шкіра: поради від зіркових візажистів

Вичерпний посібник із сяйливої шкіри та непогрішних прийомів щодо її покращення за допомогою добре прорахованого мейкап-дотику.

Знайти баланс між доглядом за шкірою та макіяжем — це делікатна справа, особливо в час, коли святковий настрій ніяк не проб’ється крізь тривожні новини. Але ми не дозволимо вкрасти наше свято й будемо сяяти, попри все. Отже, настанова найближчих днів — свіжий колір обличчя та потужні акценти. Поради дає зірковий дует: фахівчиня в питаннях догляду за обличчям Джорджія Луїза та візажистка Гуччі Вестман, які на додачу є подругами.

Реклама

Надайте увагу догляду

"Якщо ви хочете, щоб ваша шкіра мала бездоганний вигляд і почувалася так само, вам треба робити пілінг поступово, принаймні за тиждень до свята, щоб уникнути сухості та лущення", — каже Луїза. Майстриня в питаннях догляду за обличчям серед знаменитостей і моделей, Луїза інструктує своїх клієнтів уникати абразивних скрабів і використовувати м’які ензимні засоби. "Так ви отримаєте відлущення без агресії", — каже вона.

Exfoliating Enzyme Mask, Sisley

Масаж, масаж — і ще трохи масажу

На думку Луїзи, найефективнішою альтернативою професійним мікрострумовим процедурам є масаж обличчя перед сном. Байдуже, використовуєте ви кінчики пальців чи скребок гуаша, масаж уздовж чола, вилиць і лінії щелепи допоможе надати форму, зніме набряки та стимулюватиме ріст колагену — як з миттєвим, так і довготривалим ефектом. "Незалежно від вашого віку, завжди знайдіть щонайменше п’ять хвилин на день для масажу обличчя, навіть якщо це просто розтирання очищувального засобу чи нічного крему, — радить Луїза. — Це ключ до довголіття наших клітин шкіри".

Гідроживильний інфузійний крем Power Luxe, HydroPeptide
Крем працює відповідно до циркадних ритмів шкіри. Використовуйте Power Luxe як завершальний крок вечірньої процедури, забезпечивши зволоження та стимуляцію оновлення клітин під час сну

Зарядіть свою шкіру

Дні перед заходом варто присвятити зарядженню шкіри зволожувальними, антиоксидантними, протизапальними інгредієнтами — і тут Луїза пропонує найкраще високотехнологічне рішення для домашнього вжитку: авторську розробку GLOPulse Deep + Quick Ion Enhancer. Пристрій, схожий на навушники, обладнаний двома електродами, які подають гальванічний струм, щоб підсилити ефект від маски в тандемі з її спеціальними формулами Green, Aqua та Honey — остання доповнена заспокійливим прополісом і центелою азійською.

Думайте про макіяж, а не про камуфляж

"Мета — мати чудовий вигляд і почуватися впевнено, докладаючи мінімум зусиль, — говорить Вестман про свій особистий підхід до святкової краси. — Очевидно, можуть бути помітні зусилля, але ви ж хочете вразити людей своїм виглядом, а не занадто старанно виведеним мейкапом, правда?" Найпростіший момент — щільна, але майже непомітна тональна основа Vital Foundation Stick від Westman Atelier, що гладко ковзає по шкірі та захищає її від шкідливого впливу довкілля завдяки оліям камелії й кокосу. "Цей диво-засіб менш косметичний та більш розкішний", — акцентує Вестман, додаючи, що ви можете скоригувати контур певних зон обличчя за допомогою тонального крему на один або два відтінки темнішого, ніж ваш природний, або її власним засобом Face Trace Contour Stick.

Vital Foundation Stick, Westman Atelier

Випромінюйте зсередини

Коли справа доходить до рум’ян, Вестман створює мерехтливе тепле сяяння, змішуючи з хайлайтером одні зі своїх рум’ян Baby Cheeks Blush на яблучках щік пучками пальців. "Мені завжди здається, що ми краще контролюємо свої пальці, — каже вона. — Тому я наношу засіб туди, куди хочу, а потім зазвичай розтушовую пензликом".

Dior Backstage Glow Face Palette, Dior

Знайти правильний хайлайтер (шовковистий і помітно райдужний, але не надмірний) — це важливо, але ви маєте використовувати його стратегічно, наче крадькома. "Мені подобається створювати відблиски „зсередини" шкіри", – каже Вестман, уточнюючи, що вона може нанести трохи хайлайтера під зволожувальний крем і тональний засіб, а також зверху, на вилицях, переніссі, на надбрівних кістках і дузі Купідона. "Так шкіра має майже рідкий вигляд".

Кращі, густіші та правдоподібніші брови

"Те, що завжди додає молодості та свіжості обличчю, — це густі доглянуті брови", — каже Вестман та підкреслює, що вона каже не про намальовані інстаграмні штучні брови. Спочатку вона робить ультратонкі штрихи, схожі на волосинки, за допомогою водонепроникного олівця для брів Stylo Sourcils від Chanel, щоб заповнити порожні зони, а потім обережно розширює форму брів і наприкінці розчісує їх щіточкою. "І не забудьте знайти трохи часу та подивитися на них у дзеркалі з різних кутів", — нагадує візажистка.

Олівець для брів Stylo Sourcils Waterproof, Chanel

Зробіть м’які губи своєю візитівкою

Замість традиційної губної помади Вестман любить використовувати рум’яна як яскравий пігмент. Після підведення й надання трохи пухкості нейтральним олівцем для губ, вона додає один яскравий колір, у центр губ, а потім розтушовує. "Він просвітлює обличчя, надає шкірі ефектного контрасту", — каже вона про насичений відтінок. Тому що в цю найчарівнішу пору року мінімалізм не має перетворюватися на посередність.

Контурний олівець для губ, Guerlain

За матеріалами vogue.co.uk

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.